2015 legígéretesebb új arcai a tévében

Priyanka Chopra
Vágólapra másolva!
2015-ben az ismerős színészek mellett rengeteg új vagy kevéssé ismert arc is megjelent a tévében, akikre érdemes lesz a jövőben is odafigyelni. A Waywards Pines vagy az Empire is szolgált izgalmas szereplőkkel, miközben Leia hercegnő, vagyis Carrie Fisher lánya is feltűnt. Íme, pár friss tehetség a tévéből, akiktől kíváncsian várjuk a következő dobást.
Vágólapra másolva!

Sarah Jeffery (Wayward Pines)

Idén a Wayward Pines-ban tűnt fel az iskolások között, ő alakította a főhős fiához, Benhez csapódó Amyt. A Bűnös utakon című szériában 2013 óta játszik, de idén már több produkcióban láthattuk, benne volt például az Utódok című Disney-filmben, legközelebb pedig Jennifer Lopez sorozatában, a Shades of Blue-ban fog megjelenni.

Jennifer Lopez is felfigyelt rá Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jesse Grant

Bryshere Y. Gray (Empire)

Yazz The Greatest néven rappel, amit az Empire-ben is hallhatunk, ott kapta élete első színészi munkáját: Hakeem Lyont, a központi család legkisebb fiát játssza. Kamaszként még utcai előadóként kereste a kenyerét Philadelphiában, így fedezte fel egy producer – később már Jay Z fesztiválján is fellépett. Jelenleg a Columbia Recordsnál van, sorozatbeli testvérével, Jussie Smollett-tel együtt.

Utcai előadóként kezdte Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle

Billie Lourd (Scream Queens)

Élete első szerepét Ryan Murphy idén indult sorozatában, a Scream Queens-ben kapta, ahol Jamie Lee Curtis, Emma Roberts és Lea Michele oldalán tűnt fel. Azóta szerepelt a Star Wars – Az ébredő Erő-ben is, a közeljövőben valószínűleg megtalálják még pár ajánlattal. A Csillagok háborújá-hoz és folytatásaihoz egyébként más módon is van köze, ugyanis Leia hercegnő, vagyis Carrie Fisher lánya.

Carrie Fisher lánya Forrás: AFP/Jason Merritt

Will Forte (The Last Man on Earth)

Rengeteg produkcióban közreműködött már, de jobbára kisebb szerepekben, vagy éppen csak a hangját kölcsönözve egy karakternek, mint például a Cleveland Show-ban vagy az Amerikai fater-ban. 2015-ben azonban elindította saját sorozatát, a The Last Man on Earth-t, ahol a Föld utolsó túlélőjét játssza – persze hamar kiderül róla, hogy még sincs egyedül. Kollégánk szerint a legidegesítőbb sorozatszínész, de kétségkívül eredeti.

Az utolsó ember a Földön Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Priyanka Chopra (Quantico)

A 33 éves indiai színésznő hazájában már rengeteg filmben szerepelt, a Bollywoodon kívüli tévé- és filmipar azonban csak mostanában kezdi felfedezni. Az amerikai nappalikba jó ugródeszka lehet számára a Quantico című sorozat, ahol az egyik női főszerepet játssza, egy aspiránst, aki szeretne FBI-ügynökké válni – a szériát ajánlottuk ebben az összeállításban is, az előzeteseit itt mutattuk be.

Indiában már jól ismerik Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Jencarlos Canela (Telenovela)

Jencarlos Canelának már nem kell aggódnia azon, hogy be fog-e futni, hiszen a Twitteren közel másfél millió követője van – ott azonban elsősorban énekesként van jelen, színészként eddig csak pár dél-amerikai telenovellában tűnt fel. Most viszont az amerikai televízióban is komolyabb szerepet kapott, Eva Longoria oldalán láthatjuk a Telenovelá-ban.

Rengetegen követik a Twitteren Forrás: AFP/Rodrigo Varela

Kylie Rogers (Suttogók)

Még csak tizenegy éves, de 2012 óta fel-feltűnik különféle produkciókban, egy-két epizód erejéig olyan szériákban is láthattuk már, mint a Doktor Addison vagy a Helyszínelők. Első komolyabb sorozatszerepét az idén indult Suttogók-ban kapta, itt Minx Lawrence-t játssza, az egyik gyereket, akit manipulál a Drill nevű titokzatos, láthatatlan alak.

A legfiatalabb a listán Forrás: FOX

Rami Malek (Mr. Robot)

Benne volt már a The Pacific – A hős alakulat-ban is, a 24-ben is feltűnt három epizódban, az igazi kiugrást azonban a friss Mr. Robot hozhatja meg a számára, ebben már abszolút főszerepet játszik. Egy ügyes hackert alakít, akire az Anonymousra emlékeztető szervezet is felfigyel, miközben a srácnak saját gátlásaival, a társadalom iránti ellenérzésével kell nap mint nap megküzdenie.

A Mr. Robot főszerepe neki lett kitalálva Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevork Djansezian

Melissa Benoist (Supergirl)

Hasonlóképp Malekhez, Benoist is egy idei szériában kapta első főszerepét, bár a Glee-ben már láthattuk több mint negyven epizódban. 2015-ben azonban ő lett Supergirl, Superman unokatestvére, aki rekordnézettséget hozott a CBS-nek. Korábban olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Zsaruvér, a Különleges ügyosztály, A férjem védelmében vagy a Homeland.

Benoist a Supergirl promóképén Forrás: CBS

Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend)

Rachel Bloomot eddig jobbára íróként ismertük, ő a felelős például a Robot Chicken jó néhány epizódjáért – miközben a hangját is adta itt több szereplőnek, ahogyan a BoJack Horseman című rajzfilmsorozatban is. Számos rövidfilm és tévés vendégszerep után az általa írt Crazy Ex-Girlfriend-ben végre főszerepben is láthatjuk, megtudhatjuk, ki áll a szatirikus, csípős jelenetek sora mögött.

Íróként már ismerhettük Forrás: CW

Olasz Renátó (Aranyélet)

Itthon az HBO-nak volt egy remek találata, Olasz Renátó jól érzi élete első sorozatszerepét az Aranyélet-ben. Ő játssza a központi család fiát, Márkót, aki egyre jobban belesodródik a bűnöző életmódba. Kellően tenyérbe mászó és pimasz, igazi kis nyikhaj, akinek semmi sem számít, a szülők pénze majd úgyis kihúzza a bajból.

Az Aranyéletben igazi kis nyikhaj Forrás: HBO