Dopeman: Hátulról és elsőként ütött az év dolgozója

Dopeman
Vágólapra másolva!
Ganxsta Zolee volt zenésztársa is hozzászólt a nézőverős – így mindenképp emlékezetes – vállalati mulatságon történtekhez.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, balul sült el egy céges buli, ahol egy Kartel-koncert közben eltört egy állkapocs: véletlenül épp azé a munkatársé, aki „az év dolgozója" címet kapta meg kicsivel korábban. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást. "Bővebb tájékoztatást a nyomozás érdekeire tekintettel jelenleg nem kívánunk kiadni" – közölték.

Majka elmondta, mit gondol az egészről, de Dopeman sem maradhat ki, legalábbis a verbális balhéból: „Na, beszéltem a Zotykoviccsal, így első kézből van a sztori.

Amikor megkérték, hogy fejezze be, hátulról megütötte a Zolit, és az erre érkező válasz miatt kellett rászámolni... Sajnos, sokan összekeverik a zenészeket és az előadóművészeket a piac közepén pellengérre állított vásári bohócokkal, és rajtuk akarják megtorolni, illetve levezetni a saját elbaszott életük okozta sérelmeket és feszültségeket" – írta oldalára.

Dopeman Forrás: Fb / Dopeman

„Emberek! Ne legyetek prosztók! Mi szórakoztatunk benneteket, és nem az áldozati bárányaitok vagyunk. Ha nem kamázod, ne nézd! Veled vagyunk, Z!" – fejezte be sorait a rapper.