2015 legemlékezetesebb meztelenkedései a tévéből

2015.12.20. 21:50

Idén sem maradtak pikáns jelenetek nélkül a tévézők, többek között a Csajok, a Trónok harca és az Amerikai Horror Story is szolgált meztelenkedéssel, miközben egy hazai sorozatban is megmutatta magát pár színésznő. Lássuk!

Természetes, hogy a húzósabb szexjelenetekkel a kábelcsatornákon találkozhatunk, az országos adók az Egyesült Államokban nem engedhetik meg maguknak az explicit ábrázolásmódot, teljesen meztelen szereplőt is legfeljebb hátulról mutathatnak. Nem véletlen, hogy a The Muppets úgy reklámozta magát, hogy végre egy országos csatornán is megjelent a teljes meztelenség – utalva arra, hogy Breki nem visel ruhát. De lássuk, milyen volt idén a felhozatal!

Americans

Az itthon is vetített sorozat nem a heves szexjeleneteiről híres, ellenben egy kiválóan összerakott, fordulatos, komplex kémdráma, amely a nyolcvanas évek Amerikájába visz: egy szovjet házaspárról szól, a férfi és a nő minden részben izgalmas kalandokba keveredik. Philip évadonként lefekszik ugyan egy-két nővel (nem kéjhajhász, szigorúan az orosz világbefolyás és ipari titkok megszerzése érdekében!), Elizabeth viszont annál szemérmesebb, kevesebb pikáns jelenetben látható. Épp ezért örültünk meg annak a két másodperces jelenetnek, ahol mutatott valamit.

Keri Russell végre ruha nélkül

Allison Williams a Csajokban

A Csajok-ban már megszokhattuk a nyílt szexjeleneteket, ezúttal Allison Williamsnek sikerült egy emlékezeteset összehoznia: karakterének, Marnie-nak szó szerint kinyalta a fenekét a pasija, majd nekiesett a konyhapulton. A videót nem tudtuk beágyazni, de itt például megnézheti.

Forrás: HBO

Williams azt mesélte a jelenetről, hogy előtte napokig tárgyalt az öltöztetőkkel és a sminkesekkel, hogy miként nézzen ki, ami azért a végeredményt látva elég vicces. A képsorról megkérdezték a színésznő apját, Brian Williams híradóst is, de ő nem talált benne semmi kivetnivalót, úgy vélte, a színészetnek az is a része, hogy ilyesmit eljátsszon az ember.

Pucérkodás a Trónok harcában

A Trónok harcá-tól sem idegen a meztelenkedés, ebben az évadban például Lena Headeyt, illetve helyette Rebecca Van Cleave-et lehetett látni ruha nélkül, ők ketten testesítettek meg egy nőt. A Headey által játszott Cersei dicstelen módon kényszerült pucérkodásra, megszégyenítették, levágták a haját, majd meztelenül kellett felvonulnia a tömeg előtt a Királyvárban.

Ezzel együtt biztosak vagyunk benne, hogy a férfi nézők örömmel figyelték a szégyenmenetet, még ha nem is Headey testét láthatták, egy testdublőr, Van Cleave csinálta meg helyette a jelenetet – a színésznő arcát CGI-technikával helyezték a testre. Headey egyébként nem prűdségből nem akart levetkőzni, hanem csak azért, mert babát vár, és már látszik a pocakja.

Emlékezetes jelenet egy börtön zuhanyzójából

Az Orange is the New Black egy női börtönben játszódó széria, egy újonnan bekerült elítéltet alakított itt Ruby Rose – aki rögtön meg is mutatta magát meztelenül, mire a közösségi média azonnal felkapta. Az agyontetovált csajt az alábbi videón nagyjából 1.10-től nézheti meg a zuhanyzóban:

Rose egy hétig a SoulCycle nevű bringás edzést nyomta a felvétel előtt, de így sem érezte elég dögösnek magát. A Twitteren egy rajongója rákérdezett, hogy milyen érzés a világ legvonzóbb emberének lenni, mire ő csak ennyit válaszolt: „Nem tudom, kérdezd meg Angelina Jolie-t”.

A Banshee sem okozott csalódást

A Banshee leginkább arról ismert, hogy rengeteget szexelnek és verekednek benne, sokszor öncélúan vagy túlzón. Az idén indult harmadik évadban inkább az erőszak dominált, de azért akadt egy-egy kellemes ágyjelenet is, rögtön a szezonnyitó epizódban például ezt láthattuk:

Az Outlanderben is volt szex

Az időutazós Outlander egyik epizódja, a By the Pricking of My Thumbs azzal kezdődött, hogy Jamie orális szexszel kényeztette Claire-t, akinek láthatóan nem volt ellenére a dolog. A videót itt tudja megnézni.

Lady Gagát is láttuk szex közben

Az American Horror Story: Hotel nem fukarkodott a szexjelenetekkel, többek között egy édesnégyessel is meglepte a rajongókat, Lady Gaga karaktere egy másik nővel és két pasival vonaglott egy véres orgián. A húzás bejött az FX-nek, az ominózus epizódot 12 millióan láttákkattintson ide egy kis ízelítőért. Alább 3 kép a 9. részből:

Forrás: FX

 

Forrás: FX
Forrás: FX

Nem szégyenlősködött a The Affair színésznője

A The Affair-ben a kisebb szerepben megjelenő Kelly Deadmon mutatott meg mindent, Joshua Jackson karakterét hergelte ezzel:

Forrás: Showtime

A Jackson által játszott Cole pár epizóddal később egy Luisa nevű nőt is elkapott, őt az Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes... főszerepéért Oscarra is jelölt Catalina Sandino Moreno játszotta – a szenvedélyes jelenetet itt tudja megnézni

Visszafogott meztelenkedés országos adón

Kitakarva, kikockázva azért országos csatornán is láttunk példát meztelenkedésre, a szerintünk igen csábos Kelly Brookot a One Big Happy-nek már az előzetesében megmutatta az NBC – másért nem is nagyon volt értelme nézni a bugyuta sorozatot, amelyet hat epizód után le is vettek a műsorról.

Eközben itthon

A hazai sorozatok közül a Válótársak mutatott pár merészebb szexjelenetet, Stohl Andrásnak nagyjából minden részre jutott egy vagy kettő, emlékezetes volt például Szorcsik H. Vikivel vívott ágycsatája.

Válótársak: Buci akcióbanForrás: RTL
A Válótársakban nem ritka az ilyenForrás: RTL

A női főszereplők közül Földes Esztert láthattuk már szex közben, ő már korábban is megmutatta a mellét.

Földes Eszter a sztoriban egy picit bekattanForrás: RTL Klub

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK