Miért hordja ugyanazt a ruhát Ördög Nóra hetek óta?

2015.12.16. 11:14

A Kocka nézőnek feltűnhetett, hogy a műsorvezető mindig ugyanabban a ruhában látható, ami unalmas, mert megnéznénk más szettben is. Megkérdeztük a produkciót, miért van ez.

Holdampf Linda stylist szerint A Kocka, a küzdelem, a játékos az, aki fókuszban van, a műsorvezető ruhája nem hangsúlyos, mint egy nagy show-műsor esetében. „Éppen ezért koncepció a külföldi évadokban is, hogy a műsorvezető megjelenése, ruhája nem változik adásról adásra.  Az angoloknál például kilenc évad óta ugyanolyan szürke öltönyben van a műsorvezető. Mindössze annyi történt, hogy eleinte szürke inget viselt hozzá, ma pedig már fehéret. Ördög Nóri szettjének kitalálásakor is az volt a fő szempont, hogy neutrális legyen a ruha, és illeszkedjen a műsor látványvilágához" – mesélte az Origónak. 

Ördög Nóra mindig ugyanabban a cuccban vanForrás: TV2

„A Kocka díszlete letisztult, a piros és a zöld szín az anyagválasztáskor alapból kiesett, hiszen azoknak a játékban nagyon hangsúlyos szerepük van. A fekete sem jöhetett nagyon számításba, mert sötét háttér előtt áll Nóri, így maradtak variációs lehetőségnek a fehér, a szürke és a fémes színek. Indokolatlan lett volna például egy lila vagy bármilyen harsány árnyalat.  Egy semleges, de mégsem unalmas szettet álmodtunk meg,  a felsőnek az érdekes kivágással van egyfajta játékossága. Természetesen ugyanebből a szettből öt darab készült Nóri számára, és azt is elárulhatom, hogy A Kocka utolsó adásában lesz egy kis meglepetés. Mind Nóri megjelenését, mind a játékot tekintve" – tette hozzá a stylist. 

Az utolsó adásra meglepetést ígérnekForrás: TV2

A Kocka indulása előtt interjúztunk egy nagyot Ördög Nórával, élőben helyes nő, a cikket itt leli. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK