Fogadást veszített, de nem vállalta a kopaszságot Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs hónapokkal ezelőtt kötött fogadást Rákóczi Ferivel a Morning Show-ban, miszerint ha Class FM-es kollégája karácsonyig nem gyújt rá, kopaszra borotválja a fejét - ezt később egycentisre módosította. Rákóczi leszokott a dohányzásról, így Balázs nem menekülhetett az olló elől.
Vágólapra másolva!

Rákóczi Feri hónapokkal ezelőtt a Morning Show-ban jelentette be, hogy ismét megpróbál leszokni a dohányzásról, ezt azonban kollégái hitetlenkedve fogadták. Sebestyén Balázs olyannyira nem bízott a nagydohányos Feri kitartásában, hogy a haját tette rá élő adásban. Kijelentette, ha a

műsorvezető karácsonyig nem gyújt rá egyetlen szál cigarettára sem, kopaszra borotválja a fejét.

Ilyen messzire aztán mégsem merészkedett, ellenben vállalta, hogy Zsidró Tamás egycentisre vágja a haját.

Sebestyén Balázs haját Zsidró Tamás vágta Forrás: Class FM

"Gratulálok Ferinek! Amikor megkötöttük ezt a fogadást, szent meggyőződésem volt, hogy nem fogja tudni betartani, amit vállalt, mert nem először próbálkozott a leszokással. Az egészsége miatt örülök, hogy végül így alakult, annak viszont kevésbé, hogy meg kellett szabadulnom a hajamtól. Egy úriember viszont mindig tartja a szavát" - mondta, de egy centit azért meghagyott.

"Amikor a lányom megszületett, ideiglenesen abbahagytam a dohányzást, de aztán visszaszoktam. Most viszont tartottam magam az ígéretemhez, nem gyújtottam rá, így Balázs sem tehetett mást, neki is tartania kellett az adott szavát. Ennél azonban sokkal fontosabb szerintem az, hogy letettem a cigit, hiszen előtte 30 éven át napi két dobozzal szívtam" - árulta el Rákóczi Feri.