Egy új tévécsatorna biztosan indul januárban

2015.12.23. 09:03

Három csatorna megszűnik, de egyről már tudunk, hogy benyomul a piacra: a Discovery Networks indítja.

Miközben három tévé is megszűnik itthon (erről itt olvashat), 2016 januárjában a Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa Magyarországon is elindítja új csatornáját, a Discovery Turbo Extrát (DTX).

Az autós-motoros tartalmakat kínáló szórakoztató csatorna 2013-as lengyelországi bevezetése óta a régió több országában megy már. A DTX január 1-től a Telekomnál és a Vidanetnél lesz elérhető, a többi szolgáltató folyamatosan 2016 első negyedévében veszi fel kínálatába. A csatorna elsődleges célcsoportja a fiatal férfiak, a Discovery és az Eurosport stílusát elegyíti, és elhozza a nézőknek a motorsport olyan eseményeit, mint a Superbike és a Rally világbajnokság.

Slash is Johnson vendége volt - a rockerek is szeretik a kocsikatForrás: Discovery

Fontosabb műsorai a Metál – Autócsodák Brian Johnsonnal, amelyben az AC/DC frontembere elemzi és vezeti a történelem ikonikus autóit, illetve a Strip 'N Rip Steve Darnell autószerelő mesterrel és a rat rod autók világával. Kedvelt külföldön a Mennyit ér a kocsim?, amelyben Keith Marin és Josh Nasar autóárveréseken segít a tulajdonosoknak meghatározni, mennyit is ér autójuk, illetve a Bakik a Föld körül, amely a világ több pontjáról gyűjti össze a vicces videókat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK