Napi műsort kap Szabó Zsófi, és minden reggel Baló Györggyel ébredhet

Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi napi műsorban lesz látható jövőre az RTL Klubon. A megszűnő 8:08 Minden reggel helyén Baló György tűnik fel.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, az RTL Klub megszüntette három – külső cég által gyártott – műsorát, a 8:08 Minden reggel, az Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén. Távozik tehát Ada, Somogyi Zoltán és Teszári Nóra, de úgy tudjuk, ők eleve a beszállító céggel álltak szerződéses viszonyban, nem az RTL alkalmazottai voltak.

Szabó Zsófi Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

A Reflektor helyett új napi sztárműsor jöhet, ezt később jelentheti be az RTL, de úgy tudjuk, hogy Szabó Zsófi napi műsort kap – márpedig egy ilyenben bevethető lenne. Amióta az RTL átcsábította a TV2-től, nem nagyon használta, ősszel például csak vendég volt párszor a Gyertek át szombat este! című vetélkedőben.

Kérdés, mit vet be az RTL Klub reggel, amikor a TV2 és a Mokka rendre erősebb. A 8:08 Minden reggel megszűnik, január elején az RTL közéleti műsorokat tol be Demcsák és Kárász ellen. A Jó reggelt, skacok animációs filmjei után fél nyolckor kezd ébredezni a csatorna, előbb az RTL II késő esti Híradóját ismétli majd,

8.10-től jön a Fókusz ismétlése, majd 8.40-től a Magyarul Balóval

című műsort ismétlik, 9.15-től pedig az Asztro-Show kerül képernyőre, de erre a műsornak nevezett pénznyelő blokkra már drámaian esni szokott a nézettség, érthető módon.

Szavazzon!

Ki fog hiányozni?