Ada: Hónapok óta tudom, hogy vége az RTL-nél

Ada, Pintér Adrienn
Vágólapra másolva!
A Reflektor is azon műsorok közt van, melyek januártól nem lesznek képernyőn, és bár most robbant a hír, hogy az RTL Klub megválik néhány ismert arctól, Adáék már hónapokkal ezelőtt tudták, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésüket. A műsorvezető az Origónak mesélt.
Vágólapra másolva!

Nyár óta tudja, hogy bizonytalan a Reflektor sorsa, szeptemberben pedig biztossá is vált, hogy nem képernyőn a műsor. "Imádom, hogy most mindenhol azt olvasni, hogy karácsony előtt kirúgtak és repülök, de ezt meg kell cáfolnom.

Úgy készültem, hogy ne érjen meglepetés, és így is történt. Bár a médiában most ez egy friss téma, számunkra nem újkeletű dolog, megvolt már a B tervem."

Ada műsora nem lesz képernyőn jövőre Forrás: Ada /Facebook

"Az elsődleges számomra most a sport, órákat adok és személyi edzőként is dolgozom, de még az elején járok, ki kell alakítanom saját vendégkört, ami nem egyszerű feladat. Már ősszel elkezdtem építeni ezt a részét az életemnek, de mellette egyéb projektjeim is vannak" - mesélte.

Márciusban lenne három éve, hogy ő vezeti a Reflektort, a forgatások mellett a stábot is hiányolni fogja. "Nagyon szerettem a csapatot és a napjaim része volt a műsor, de a korábbi tapasztalataimnak hála most fel tudtam készülni arra, hogy ennek most vége és meg tudtam tervezni a jövőt. Nem kizárt, hogy visszatérek a képernyőre, de a következő időszak most másról fog szólni számomra."