Még mindig az Agymenők a nép kedvence

People's Choice Awards 2016 - Show GettyImageRank2 42nd People's Choice Awards Celebrities
LOS ANGELES, CA - JANUARY 06: Actress Kaley Cuoco accepts Favorite Network TV Comedy award for 'The Big Bang Theory' onstage during the People's Choice Awards 2016 at Microsoft Theater on January 6, 2016 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Január 6-án 42. alkalommal osztották ki a People's Choice Awardst, a legjobb tévésorozatnak idén is az Agymenők-et szavazta meg a közönség.
Vágólapra másolva!

1975 óta minden évben átadják a People's Choice Awardst, kezdetben a Gallup közvélemény-kutatása, úgy tíz éve pedig internetes szavazás alapján díjazzák a közönség kedvenceit. Az elismeréseket hagyományosan filmes, tévés és zenei kategóriákban osztják ki, de egy ideje digitális tartalmakra is lehet voksolni.

A tévés kategóriában az Agymenők lett az abszolút győztes,

ez volt a nézők kedvenc tévésorozata 2015-ben. A széria már tavaly is nyert, és előtte is két évben megkapta a legjobb, országos csatornán futó vígjátéksorozat díját – akkor még nem adták ki a "fődíjat", a legjobb sorozat átfogó kategóriája még nem létezett.

Kaley Cuoco örül a díjnak Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A legjobb, országos adón futó vígjátéksorozat díja ettől függetlenül megmaradt, természetesen ezt is az Agymenők csapata kapta. A nézők kedvenc komikusa, Jim Parsons is innen került ki, a komikák között azonban Melissa McCarthy győzedelmeskedett.

A drámák versenyében a Grace klinika bizonyult a legnépszerűbbnek,

a szereplők közül itt Ellen Pompeót díjazták, akinek a párja, vagyis a legjobb drámai színész Taylor Kinney (Lángoló Chicago) lett.

Az Agymenők csapata a vörös szőnyegen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

A kábelen futó vígjátéksorozatok közül a Felhőtlen Philadelphiá-t hozták ki győztesen a szavazók, míg a drámák közül a Hazug csajok társaságá-t kedvelték a legtöbben. A jelöltek és nyertesek teljes listája itt található, a mozis, zenei és digitális kategóriákkal együtt.