Komoly bajban vannak a Castle alkotói

Castle Nathan Fillion Stana Katic
Vágólapra másolva!
A Castle készítőinek egyelőre nincs ötletük, hogy miként fejezzék be a jelenlegi, nyolcadik évadot, mivel nem lehet tudni, a főszereplők visszatérnének-e a kilencedik szezonra is.
Vágólapra másolva!

A Castle két showrunnerje, Terence Paul Winter és Alexi Hawley a folytatás nehézségeiről beszélt a Deadline-nak, meg kell birkózniuk azzal, hogy a két főszereplő, Nathan Fillion és Stana Katic szerződése lejár a nyolcadik évaddal – és egyáltalán nem biztos, hogy a színészek vállalnának még egy kilencediket is.

Mindkettejük szerződése lejár Forrás: ABC

Az alkotók ezért nem akarják cliffhangerrel befejezni a jelenlegi szezont, viszont olyan finálét kell kitalálniuk, amely nemcsak sorozatzárásként, de évadzárásként is működik – arra az esetre, ha Fillion és Katic mégis belemennének a folytatásba.

Legutóbb a tizenötödik epizódot forgatták le, az eddigi szezonokhoz hasonlóan azonban a mostani is húsznál több részből fog állni, Winter és Hawley fejében még nincs meg a végjáték. A TCA, vagyis az amerikai tévékritikusok szövetsége sajtóturnéján a Castle-t adó ABC elnöke, Paul Lee mindenesetre azt mondta, szeretné, ha a krimisorozat még évekig menne.