Breaking Bad, Totál szívás: itt a nagy bejelentés

2016.01.11. 18:52

Úgy néz ki, a Breaking Bad-ből ismert Jesse Pinkman felbukkan a Better Call Saul-ban is, Aaron Paul már készül rá, hogy eljátssza újra a szerepet.

Miután a Better Call Saul a Breaking Bad előzménysorozata, a rajongók joggal várják már egy ideje, hogy Walter White vagy Jesse Pinkman felbukkanjon benne – így nem meglepő, hogy utóbbi alakítóját, Aaron Pault is erről kérdezték a TCA Press Touron, hiába is új sorozata, a The Path miatt jelent meg ott. 

Aaron Paul mint Jesse PinkmanForrás: AMC

A színész a Varietynek arról beszélt, hogy remélhetőleg a Better Call Saul februárban induló második évadjában már benne lesz, hiszen az alkotóval, Vince Gilligannel már akkor tárgyaltak egy vendégszerepről, amikor még el sem kezdték forgatni a testvérsorozatot. 

Paul annyit megígért, hogy akármikor is történik meg, a belépője mindenképpen emlékezetes lesz, hiszen Jesse Pinkmant nem lehet "csak úgy" visszahozni. Ezzel együtt úgy nyilatkozott, hogy bármire igent mondana a forgatókönyv elolvasása nélkül is, miután Gilligannek köszönheti a karrierjét, vakon megbízik benne.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK