Potom 1,7 milliárdért megveheti Charlie Sheen egy villáját

Premiere Of Dimension Films' "Scary Movie 5" - Arrivals GettyImageRank2 Celebrities Scary Movie 5 Scary Movie Five
HOLLYWOOD, CA - APRIL 11: Actor Charlie Sheen arrives at the Dimension Films' "Scary Movie 5" premiere at the ArcLight Cinemas Cinerama Dome on April 11, 2013 in Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Újabb ingatlant dobott piacra a színész.
Vágólapra másolva!

Miután 6,6 millió dollárért eladott egy villát 2015 decemberében, Charlie Sheen újabb ingatlanon igyekszik túladni, ezúttal 6 millió 99 ezer dollárért, ami nagyjából 1,7 milliárd forintnak felel meg.

A Beverly Hillsben található villa 615 négyzetméteres területen fekszik, van benne öt hálószoba, öt fürdőszoba, étkező, vetítőterem, kinn pedig egy medence, szökőkút és wellness-részleg.

Charlie Sheen volt már jobb passzban Forrás: AFP/Jason Merritt

Mielőtt 2011-ben összeveszett volna fél Hollywooddal, és kirúgatta volna magát az ő személyére írt sikersorozatból, a Két pasi – meg egy kicsiből, Charlie Sheen volt messze a legjobban kereső sorozatszínész a világon: 1,9 millió dollárt kapott epizódonként. Anyagilag ma már nem áll olyan jól, erről a Today Show-ban is beszélt.

Erről a házról van szó

Sheen a további támadások és a féligazságok terjedésének megállítása érdekében 2015 novemberében nyilatkozott arról, hogy HIV-beteg, 2011-ben diagnosztizálták nála.