Díjjal gazdagodott a Mr. Robot, a Voice, a Fargo

Szépen ment a Mr. Robot
Vágólapra másolva!
21. alkalommal rendezték meg a Critics Choice Awardsot, a díjakat vasárnap este, Santa Monicában adták a kritikusok kedvenc filmjeinek, sorozatainak, színészeinek. A tévés szekcióban nagy meglepeés nem volt, pár fontosabb hiányzó viszont igen.
Vágólapra másolva!

A 21. Critics Choice Awards során a Master of None (Netflix) bizonyult a legjobb komédiasorozatnak, a drámák közt a Mr. Robot (USA) nyert. Drámai férfiszínészként Rami Malek (Mr. Robot) futott be: nekünk ugyan bejött a sorozat, de a főszereplőnek nagyjából két arca volt végig: a nyúzott és a riadt.

Drámai színésznőként Carrie Coon (The Leftovers – A hátrahagyottak) nyert, a komédiások közt Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend) és Jeffrey Tambor (Transparent) örülhetett.

Szépen ment a Mr. Robot Forrás: Origo

A limitált sorozatok és tévéfilmek kategóriájában a Fargo második évadja futott be, amelyet mi is erősen méltattunk, Kirsten Dunst is kapott egy díjat, akárcsak Christian Slater a Mr. Robotban nyújtott karaktere, alakítása miatt. A realityk közt a Voice nyert, ebben vitézkedett a magyar Király Viktor, az animációs sorozatok közt a BoJack Horseman kapta a díjat.

Talkshow kategóriában a Last Week Tonight with John Oliver nyert, így az HBO még egy díjnak örülhetett. Vikingek, Narcos, Americans, Trónok harca, House of Cards sehol nem diadalmaskodott, így jócskán maradt hiányérzet. A nyertesek listája itt található.