Korábbi bevétele töredékét keresi Rékasi Károly

Rékasi Károlynak nem volt könnyű a november-december
Vágólapra másolva!
Az 53 éves színész - aki balesete miatt kiesett pár hónapra a munkából - 2015 utolsó két hónapjában szerény összeget kapott.
Vágólapra másolva!

"Gyalázatosan keveset kerestem. Tudom, sokan azt gondolják, hogy az ismert emberek – akik esténként feltűnnek a televízió­ban, szerepelnek színházi előadásokban, reklámokban, nagy- vagy éppen kisjátékfilmekben –, hatalmas összegeket visznek haza, de ez nem így van" - mondta a Borsnak a színész.

Rékasi Károlynak nem volt könnyű a november-december Fotó: Marton Szilvia/Origo

"A rommá tört lábammal ér­telemszerűen nem tudtam ellátni a színészi feladataimat, így aztán az év utolsó két hó­napjában huszadannyit kerestem, mint az előző évben ugyanakkor" - tette hozzá.

Javul majd a helyzet

Rékasi anyagi helyzete javulni fog, mert a Barátok közt-tel már forgat, és szinkronmunkái is lesznek. Mint arról beszámoltunk, az X-akták hat friss epizódját már a világpremier másnapján elkezdhetik nézni a magyarok, hiszen a Cool már január 25-én leadja az első részt.

Most megjelent az első olyan előzetes is, amelyben a szereplők is megszólalnak, a rajongók pedig örülhetnek annak, hogy a főbb szinkronhangok nem változtak: Muldert ezúttal is Rékasi Károly, Scullyt pedig Náray Erika szólaltatja meg.