Itthon is érkezik Stephen King időutazós sorozata

Vágólapra másolva!
A 11/22/63 thriller-sorozatot 2016 tavaszán, a FOX műsorán mutatják be 18 európai országban, így itthon is. 
Vágólapra másolva!

A történet szerint Jake Epping (James Franco) középiskolai tanárt beteg, öreg barátja, Al Templeton (Chris Cooper) ráveszi, hogy térjen vissza a múltba, és próbálja meggátolni Lee Harvey Oswaldot Kennedy meggyilkolásában. A sorozat az 1960-as évek Texasába kalauzolja a nézőket, ahol Jake megpróbálja felgöngyölíteni a szálakat, ám hamarosan kezdetét veszik a bonyodalmak, melyek miatt úgy tűnik, Jake talán mégsem lesz képes a múlton változtatni.

Forrás: FOX

A Stephen King bestselleréből készült nyolcrészes sorozat executive producerei: Stephen King, Bridget Carpenter, Bryan Burk és J.J. Abrams. A kétórás első epizód rendezője az Oscar-díjas Kevin Macdonald, a sorozat főszerepét James Franco játssza.

"A 11/22/63 sorozatban a nagyszerű és izgalmas történet kiegészül a készítők és a szereplők hihetetlen tehetségével. Biztosak vagyunk benne, hogy a nézőink imádni fogják, és ez lesz 2016 egyik legkedveltebb sorozata, amit Európában elsőként a FOX műsorán láthatnak" - nyilatkozta Jason Simms, a FOX nemzetközi műsorvásárlásokért felelős alelnöke.

A sorozatot Magyarországon várhatóan 2016 áprilisában tűzi műsorára a FOX.