Magyarázkodik a Való Világ volt győztese

2016.01.28. 14:55

Nagy Alekoszt A Dal indulóiról szóló posztja miatt írásban figyelmeztette a TV2, az Édes Élet szereplője most új bejegyzésben magyarázkodik.

"Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen meggyőződésű ember képviselje úgy, hogy ráadásul nem is magyarul énekel" - írta oldalára, a bejegyzés azonban hamar eltűnt. A TV2 kijelentette, hogy elhatárolódik a reality szereplőjének megnyilvánulásától és írásban figyelmeztette.

Nem tetszett a TV2-nek Alekosz megnyilvánulása A Dal versenyzőirőlForrás: MTI/Illyés Tibor

Alekosz újabb posztban magyarázkodik, egyúttal bocsánatot kér a versenyzőktől.

"Ez az ügy, illetve a kinyilatkoztatásom már annyira ki van forgatva, hogy a békesség kedvéért akkor tisztába tenném azt. Véleményemmel még véletlenül sem Palmer Izsák vagy Benji személyét, akiket úgy egyébként kedvelek, kívántam megtámadni, pusztán csak egy általam vélt jelenségre hívtam föl a figyelmet. Sajnálom, ha ezzel okot adtam különböző találgatásokra és egyéb félreértésekre.

Azoktól, akik úgy érzik, hogy a kinyilatkoztatásommal bármilyen nemű vallást, hovatartozást, politikai nézetet vagy meggyőződést megsértettem, ezúton elnézést kérek. A Dal című produkció összes szereplőjének pedig sok sikert és dicsőséget kívánok a továbbiakban, és győzelmet Stockholmban"- írja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK