Február 1-jétől sok minden megváltozik a Barátok közt-ben, Rékasi Károly visszatér Bartha Zsolt szerepében, három új karakterrel is gazdagodik a történet.

Február 1-jétől újból a Barátok közt csapatát erősíti Rékasi Károly, karaktere, Bartha Zsolt ekkor tér vissza, éppen a börtönbüntetését tölti, a sztori szerint sokáig ezért nem láthattuk. Vele együtt megjelenik dr. Mórocz Emília börtönpszichológus is, akit a Turay Ida Színház színésznője és rendezője, Sztárek Andrea alakít.

Sztárek AndreaForrás: RTL Klub

"Évekkel ezelőtt már játszottam a sorozatban egy rövidebb szerepet, így sokakat ismertem már a stábból és a színészek közül is. Most egy börtönpszichológust alakítok, aki meglehetősen kemény, karakán asszony, de ez nem jelenti azt, hogy az érzelmeket száműzné az életéből. Mint az sejthető, kezdetben Zsolttal kerül kapcsolatba, és annyit elárulhatok, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem indul gördülékenyen, de hogy miként alakul, az majd a sorozatból derül ki" – mondta.

Mezei LédaForrás: RTL Klub

A történetben a pszichológusnő lánya is szerepet kapott, őt a Társas játék-ban is látott Mezei Léda játssza. Az HBO sorozatában Léna egyik kolléganőjét, a szeleburdi Nikit alakította, most egy talpraesett nőt kapott, aki az útját keresi a világban. 

Bartha Zsolt cellatársával, Sas úrral is találkozhatnak a nézők, őt Kerekes József formálja meg. "Sokakat ismertem már a sorozatból, így jó hangulatban telnek a forgatások. Többek között azért is kedvelem a sokszor a rövidebbet húzó, kotnyeles Sas úr szerepét, mert igazán izgalmas az örök vesztes figurájával mosolyt csalni az emberek arcára" – mondta a Vígszínház színésze. Így festenek Rékasival a börtönfolyosón:

Forrás: RTL Klub