Vérfagyasztóan néz anyuci kis kedvence – új tévés plakátok

Bates Motel
Vágólapra másolva!
Az elmúlt napok tévésorozatos posztereit gyűjtöttük össze. Van köztük olyan, amely a Psycho előzménysorozatának számító, de mégis a jelenbe tett, egy ideje már futó Bates Motelhez készült, de akad több premier is, amelyből még nem láthattunk semmit.
Vágólapra másolva!

A Gotham 2014 szeptemberében indult, 2016 február végén tér vissza. Új plakátjuk nem különösebben ötletes, de a hangulatot hozza.

A Bates Motel márciusban tér vissza a képernyőre: azt ugye mindenki tudja, hogy a Psycho című klasszikus thriller előzménysorozatának számít, amely bemutatja, miért lett Norman olyan pszichopata, amilyennek megismertük. Itt például vészjósló, baljós félmosollyal néz a kamerába, miközben anyja nyakláncával játszadozik. Nyugtalanító alkotás.

Bates Motel

A Chelsea Does a Netflix sorozata, első részei már kinn vannak a neten. Chelsea Handler a főszereplő, feltűnnek mellette barátok, kollégák (más komédiások), családtagok és egy terapeuta is.

Fuller House egy amerikai szituációs komédia, az 1987 és 1995 között vetített Full House (magyarul Bír-Lak) egyfajta folytatása, mivel több régi szereplő visszavette előző karakterét - de Mary-Kate és Ashley Olsen nem lesz benne. 13 rész jön február végén: a plakát nem igényelt túl nagy kreativitást, inkább az volt a fontos, hogy minden szereplő megjelenjen rajta.

A DC's Legends of Tomorrow a The CW sorozata, január 21-én rajtolt, annyiban az Arrow és a The Flash spinoffja, hogy ugyanabban a fikciós univerzumban játszódik. Logikusan a kitalált világok, szuperhősök iránt lelkesedőknek szól, nekik pedig alighanem a poszter is tetszik.

Hugh Laurie a Doktor House címszerepe után egy kémdrámával tér vissza a képernyőre, a filmesek körében mostanában népszerű író, John Le Carré (Suszter, szabó, baka, kém; Az üldözött) újabb regényét adaptálta közösen az AMC, a BBC és a The Ink Factory. A magyarul Éjszakai portás címen kiadott The Night Manager középpontjában egy brit katona (Tom Hiddleston) áll, aki a hírszerzésnek dolgozva próbál a Laurie által alakított fegyverkereskedő bizalmába férkőzni. Az izgalmasnak ígérkező széria február 22-én az AMC magyar adására is megérkezik.

Az Of Kings and Prophets egy amerikai, drámai sorozat, a Biblia ihlette. 2015 őszén tervezték bemutatni, de a csúszás egészen 2016. március 8-ig sodorta. A történet még az ókorban játszódik, Izrael mai területén, de a forgatás Dél-Afrikában zajlott. Véres, kardos plakátja alapján akár a Spartacus vagy az HBO-s Róma folytatása is lehetne, nyilván sokan nem bánnák.

Az HBO-féle Csajok újabb plakátját itt, az Animals fura posztereit itt találja.