Újabb nagy nevek csatlakoztak az új Twin Peakshez

Mulholland Drive Naomi Watts David Lynch
Vágólapra másolva!
Alakul az új Twin Peaks, a régi szereplők mellett Naomi Watts és Tom Sizemore is benne lesz, valószínűleg az alkotó, David Lynch is megismétli egykori szerepét.
Vágólapra másolva!

Várhatóan 2017-ben érkezik a Twin Peaks folytatása, az új hírek szerint Naomi Wattst és Tom Sizemore-t is láthatjuk majd a produkcióban. Watts a Mullholland Drive-ban dolgozott együtt David Lynchcsel, az utóbbi időben is olyan nívós produkciók találták meg, mint a Birdman vagy a St. Vincent.

Naomi Watts és David Lynch a Mulholland Drive forgatásán Forrás: Universal Pictures

Tom Sizemore-t a Tanúvédelem-ért Golden Globe-díjra jelölték, de szerepelt többek között a Született gyilkosok-ban és a Ryan közlegény megmentésé-ben is.

Mellettük valószínűleg maga Lynch is megjelenik kultikus sorozata folytatásában, iparági pletykák szerint megismétli egykori szerepét, vagyis újra belebújik az FBI kisfőnöke, Gordon Cole szerepébe.

A régi szereplők közül egyelőre csak Kyle MacLachlan visszatérését jelentették be hivatalosan, de várhatóan Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer és Sheryl Lee is újra munkába áll. Watts és Sizemore mellett más új nevek is lesznek, Jennifer Jason Leigh, Robert Knepper és Amanda Seyfried után Laura Dern is csatlakozott a csapathoz.