Bikinis csajokat kergettek meg a vadmalacok

The Bachelor malac
Vágólapra másolva!
Az amerikai A Nagy Ő, vagyis a The Bachelor című társkereső műsor legviccesebb pillanatait láthattuk nemrég, egy csapat vadon élő malac a frászt hozta a versenyben lévő hölgyekre.
Vágólapra másolva!

A The Bachelor nézői aligha láttak még a műsorban annál szórakoztatóbb jelenetet, mint amikor a jelenlegi agglegény, Ben Higgins elvitte a játékban maradt csajokat egy trópusi szigetre. Ez önmagában még nem lett volna meglepő, a Bahamákon belül azonban a Big Major Cayen található Pig Beachet választotta, ami arról híres, hogy malacok tanyáznak a partján és a környező vízben.

Hősünk rábírta a csajokat arra, hogy etessék meg a malacokat – ami ez után jött, az maga volt a trashrealityk csúcsa, a bikinis csajok sikongatva menekültek a kajaszagtól megmámorosodott disznók elől. "Elég agresszívek, főleg a nagyobbak", illetve "Nem tudtam, hogy félek a malacoktól – egészen mostanáig" – sopánkodtak utólag a menyasszonyjelöltek.

A The Bachelor jelenleg már a huszadik évadjánál tart az Egyesült Államokban, a készítőknek muszáj időről időre valami újjal előállniuk.