Márciustól új sorozattal bővül a VIASAT3 szuperhős-univerzuma: a S.H.I.E.L.D. ügynökei mellé érkezik a Flash - A Villám.

A zöld íjász spin-off sorozata Barry Allen (Grant Gustin) történetét viszi tovább, aki egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz. Szuperhős-alteregója segítségével az igazságszolgáltatást segíti,de egyúttal megszállottan kutat anyja gyilkosa után, és megpróbálja tisztázni börtönben raboskodó édesapját is. A balesetben azonban nem csak ő kapott szuperképességeket, és az így szerzett adottságokat nem feltétlenül használja mindenki jó célokra.

A zöld íjász spin-off sorozata Barry Allen történetét viszi továbbForrás: Flash

A 23 részes első évadban vendégszereplőként feltűnik a Szökés című sorozatból megismert Wentworth Miller, Dominic Purcell és Robert Knepper, azaz Michael Scofield, Lincoln Burrows és T-Bag, a Spartacus címszereplője: Liam McIntyre, valamint Mark Hamill (Csillagok háborúja) is.

További érdekesség, hogy a Barry Allen apját megformáló John Wesley Shipp (akit a magyar nézők leginkább a Dawson és a haverok-ból ismerhetnek) a 90-es évek elején 22 epizódban alakította Flash/Barry Allen karakterét. De nem ez az egyetlen utalás a korábbi szériára: a már említett Mark Hamill mellett Amanda Pays is ugyanazt a karaktert alakítja, mint két évtizeddel ezelőtt.

A Falsh dupla epizódokkal kerül képernyőreForrás: Flash

A Flash – A Villám több ponton keresztezi a testvérszéria A zöld íjász-t, sőt: a szériában további DC Comics szuperhősök is felbukkannak. A sorozat sikerét jól példázza a további évados berendelés, valamint az is, hogy 2016-ban az univerzum újabb képregényhős-adaptációval is bővült.

 Flash – A Villám: március 1-jétől minden kedden 21 órától dupla epizóddal a Viasat3 műsorán.