Az NCIS színésznője furcsa kalandba keveredett egy hajléktalannal

6th Annual Thirst Gala - Part 2 HALFSHOT
Beverly Hills, CA - Part 2 - Pauley Perrette at the 6th Annual Thirst Gala held at the Beverly Hilton Hotel. AKM-GSI June 30, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 [email protected] [email protected] or Maria Buda (917) 242-1505 [email protected] [email protected]
Vágólapra másolva!
Az NCIS Abbyje, Pauley Perrette kellemetlen incidensbe keveredett egy hajléktalannal, nem ez volt az első hasonló esete.
Vágólapra másolva!

Pauley Perrette egy különös esetről számolt be a Twitteren: miután aprót adott egy hajléktalannak, a férfi behajolt a kocsi ablakán, és megragadta a színésznő csuklóját. Az iránt érdeklődött, hogy mennyi az idő, mire Perrette szokatlan módon reagált, azt mondta neki, hogy "megdorgállak, Sátán, Jézus Krisztus nevében", majd a biztonság kedvéért elárulta a pontos időt is.

Pauley Perrette nagyon megijedt Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc

A kocsiban tartott sokkolót és kést végül nem kellett használnia, sikerült elhajtania. "Teljesen jól vagyok, csak hihetetlenül furcsa volt, nagyon furcsa" – írta az eset után:

A tengerentúli lapok egy része támadásként adott hírt az esetről, annak ellenére, hogy a színésznő ijedsége valószínűleg nagyobb volt a valós veszélynél. Ennek oka az lehetett, hogy

Perrette-et tavaly novemberben valóban megtámadta egy hajléktalan,

szintúgy megragadta a karját, de utána az arcába ütött, és többször azt kiabálta, hogy megöli.