Tovább morognak a Ridikül és Jakupcsek Gabriella hívei

Jakupcsek Gabriella ARCKIFEJEZÉS Foglalkozás mosolyog műsorvezető SZEMÉLY újságíró
Hétfő délben közölték a műsorvezetővel a hírt.
Vágólapra másolva!
Miután Jakupcsek Gabriella decemberben távozott az MTVA-tól, helyét a Ridikül-ben Dióssy Klári vette át. Közel három hete vezeti a talkshow-t, a nézők egy része még mindig elégedetlenkedik a változások miatt.
Vágólapra másolva!

Január 25-én ment először Dióssy Klárival a Ridikül, az új műsorvezető aznap az Origónak azt mesélte, hogy nem olvassa a Jakupcsek leváltásával kapcsolatos kommenteket, de tud róla, hogy sokan adnak hangot nemtetszésüknek.

Lehetséges, hogy a műsor nézőket veszít, de remélem, hogy hosszú távon új nézőket is nyerünk ezzel a változással" - mondta akkor.

Dióssy Klári vette át a Ridikült Forrás: Zih Zsolt, MTVA

Közel három hete megy a műsor Dióssyval, többen drukkolnak neki és biztatják, de így is hemzseg a műsor közösségi oldala a kritikáktól.

Nincs meg a pezsgés

"Nem értem, egy színvonalas műsort hogy lehetett ennyire lejáratni. Bíztam abban, hogy ha a műsorvezető nem is, legalább a szerkesztőség elszégyelli magát ennyi negatív kritika hallatán, de sajnos ezt az érzést úgy látszik, nem ismerik. Jobb lenne inkább törölni az adást.

aki minden helyzetben és szinten megállta a helyét, ellentétben Klárival , aki el van veszve" - írja az egyik néző.

Többen hiányolják Jakupcsek Gabriellát, az egyik kommentelő azt írja, ő volt a műsor sava-borsa. "Hiányzik a humora, az iróniája. Ezzel a műsorvezetővel a műsor lapos, érdektelen és unalmas, nincs benne pezsgés."

Több néző hiányolja Jakupcsek Gabriellát Forrás: MTVA

"Mivel a kívánságokat csupán a mesében szokás teljesíteni, nem hinném, hogy bármi értelme lenne Jakupcsek Gabriellát visszakérni a műsorba. Ebbe maximum beletörődni lehet vagy nem nézni a műsort. Én az utóbbit választottam, nem is volt számomra kérdés" - áll az egyik bejegyzésben.

"Bugyuta kérdések, műmájer vigyorgás, pofavágás. Műsorvezető az, aki úgy nyilvánít véleményt, hogy a grimaszaiban látható?" - kritizálja egy másik.

Többen csak annyit vetnek oda, hogy nem nézik a műsort, mióta nem Jakupcsek ül a műsorvezetői székben. "Óriásit zuhant a műsor színvonala. Kedves, érdektelen, közhelyes riporter műmosollyal. Ha jók a riportalanyok viszik a műsort, ha nem, akkor érdektelenné válik."

Máig követelik vissza a régi műsorvezetőt Forrás: MTI/Zih Zsolt

Van, aki azt javasolja, adjanak másik nevet a talkshow-nak, a Ridikül és Jakupcsek neve összenőttek - "egy egységet alkottak és vele volt egész, kiteljesedett, vonzó."

Vannak támogatók is

"Ez volt az egyik legjobb adás, amit eddig láttam. Dióssy Klárinak nőies kedvességével sikerült teljesen feloldani a négy merőben más,nagyszerű karaktert. Megnyíltak, végtelenül őszinték, mesterkéletlenek voltak! Életszerű volt az egész.Gratulálok!" - írja egy néző, akit láthatóan nem zavar a váltás.

Egy másik kommentelő így védi a beszólásokkal szemben: "Nagyon szép, bájos mosolya van, örülök, hogy rá esett a választás. Boldogan nézem."

Szavazzon!

Jó az új Ridikül?