Miután Jakupcsek Gabriella decemberben távozott az MTVA-tól, helyét a Ridikül-ben Dióssy Klári vette át. Közel három hete vezeti a talkshow-t, a nézők egy része még mindig elégedetlenkedik a változások miatt.

Január 25-én ment először Dióssy Klárival a Ridikül, az új műsorvezető aznap az Origónak azt mesélte, hogy nem olvassa a Jakupcsek leváltásával kapcsolatos kommenteket, de tud róla, hogy sokan adnak hangot nemtetszésüknek.

Bízom benne, hogy ezek nem ellenem, hanem Gabiért szólnak. Lehetséges, hogy a műsor nézőket veszít, de remélem, hogy hosszú távon új nézőket is nyerünk ezzel a változással" - mondta akkor.

Dióssy Klári vette át a RidikültForrás: Zih Zsolt, MTVA

Közel három hete megy a műsor Dióssyval, többen drukkolnak neki és biztatják, de így is hemzseg a műsor közösségi oldala a kritikáktól.

Nincs meg a pezsgés

"Nem értem, egy színvonalas műsort hogy lehetett ennyire lejáratni. Bíztam abban, hogy ha a műsorvezető nem is, legalább a szerkesztőség elszégyelli magát ennyi negatív kritika hallatán, de sajnos ezt az érzést úgy látszik, nem ismerik. Jobb lenne inkább törölni az adást. Ez az adás csak Gabriellával volt az igazi, aki minden helyzetben és szinten megállta a helyét, ellentétben Klárival , aki el van veszve" - írja az egyik néző.

Többen hiányolják Jakupcsek Gabriellát, az egyik kommentelő azt írja, ő volt a műsor sava-borsa. "Hiányzik a humora, az iróniája. Ezzel a műsorvezetővel a műsor lapos, érdektelen és unalmas, nincs benne pezsgés."

Több néző hiányolja Jakupcsek GabriellátForrás: MTVA

"Mivel a kívánságokat csupán a mesében szokás teljesíteni, nem hinném, hogy bármi értelme lenne Jakupcsek Gabriellát visszakérni a műsorba. Ebbe maximum beletörődni lehet vagy nem nézni a műsort. Én az utóbbit választottam, nem is volt számomra kérdés" - áll az egyik bejegyzésben.

"Bugyuta kérdések, műmájer vigyorgás, pofavágás. Műsorvezető az, aki úgy nyilvánít véleményt, hogy a grimaszaiban látható?" - kritizálja egy másik.

Többen csak annyit vetnek oda, hogy nem nézik a műsort, mióta nem Jakupcsek ül a műsorvezetői székben. "Óriásit zuhant a műsor színvonala. Kedves, érdektelen, közhelyes riporter műmosollyal. Ha jók a riportalanyok viszik a műsort, ha nem, akkor érdektelenné válik."

Máig követelik vissza a régi műsorvezetőtForrás: MTI/Zih Zsolt

Van, aki azt javasolja, adjanak másik nevet a talkshow-nak, a Ridikül és Jakupcsek neve összenőttek - "egy egységet alkottak és vele volt egész, kiteljesedett, vonzó."

Vannak támogatók is

"Ez volt az egyik legjobb adás, amit eddig láttam. Dióssy Klárinak nőies kedvességével sikerült teljesen feloldani a négy merőben más,nagyszerű karaktert. Megnyíltak, végtelenül őszinték, mesterkéletlenek voltak! Életszerű volt az egész.Gratulálok!" - írja egy néző, akit láthatóan nem zavar a váltás.

Egy másik kommentelő így védi a beszólásokkal szemben: "Nagyon szép, bájos mosolya van, örülök, hogy rá esett a választás. Boldogan nézem."