Mila Kunisnak jelenleg csak a hangját hallhatjuk, pedig jó lenne látni is a képernyőn, lehetőleg minél többször. Volt idő, amikor rendesen sorozatozott, de annak már jó tíz éve – ennek ellenére nem maradhatott le a listánkról, ön is meg fogja érteni, ha legalább végigpörget a cikken.

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 32. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Múlt heti szépségünkről, Amber Heardről eszünkbe jutott Mila Kunis is, akivel legalább három dologban hasonlítanak: mindketten

  • elképesztően jó nők,
  • neves színészek feleségei,
  • legnagyobb bánatunkra nem szerepelnek eleget a tévében.

Pedig lenne mit mutatniuk a képernyőn, íme, Kunis kisasszony:

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A színésznőnek jelenleg csak a hangját hallhatjuk, ha bekapcsoljuk a tévét, már ha épp felirattal nézzük a Family Guy-t. Eredetileg ő kölcsönzi a hangját Meg Griffinnek, ami azért vicces, mert a lány a rajzfilm világában kimondottan visszataszítónak számít, alig akad pasi, aki ráfanyalodna.

Kunis hangja a Robot Chicken-ben is fontos szerepet kapott, az igazi áttörést meghozó Lekoppintva óta azonban látni nemigen láttuk a tévében. Közben viszont olyan filmekben szerepelt, mint a Max Payne – Egyszemélyes háború, az Éli könyve, a Barátság extrákkal, a Ted vagy legutóbb a Jupiter felemelkedése, a Fekete hattyú-ban pedig a filmtörténet egyik legemlékezetesebb leszbikus jelenetét mutatta be Natalie Portmannel:

1994-ben, tizenegy évesen kapta amúgy az első szerepeit, az Ármány és szenvedély-ben és a Baywatch-ban tűnt fel, pár évvel később a Walker, a texasi kopó-ban és a Hetedik mennyország-ban is megjelent. Első – és máig egyetlen – komolyabb sorozatszerepét az Azok a 70-es évek show-ban kapta, nyolc évadon keresztül játszotta Jackie Burkhartot, 1998 és 2006 között mind a 200 epizódban benne volt.     

Kunis mint Jackie BurkhartForrás: FOX

A sorozat forgatása során ismerkedhetett össze Ashton Kutcherrel, akihez tavaly hozzá is ment – jóval a közös munka végeztével, 2012-ben kezdtek csak el randizni, a színésznő az Azok a 70-es évek show idején még Macaulay Culkinnal járt. Ilyen jól mulattak együtt:

Kunis és Culkin 2005-benForrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Ethan Miller

Az Ukrajnában született színésznőre természetesen nemcsak Culkin és Kutcher figyelt fel, az FHM magazin 2013-ban a világ legszexisebb nőjének választotta meg, és a Maxim hasonló összeállításaiban is többször szerepelt előkelő helyen, 2012-ben a harmadik lett, 2009-ben és 2011-ben az ötödik. Íme, az FHM egyik fotóján, ugye ön sem vitatkozna a döntéssel?

Forrás: FHM

Mutatunk még pár képet a csinos színésznőről, nézelődjön bátran!

Forrás: Esquire
Forrás: Esquire
Forrás: FHM
Poharazgatna vele?Forrás: AFP/2015 Getty Images/Bryan Bedder
Forrás: AFP/Frederic J. Brown
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevin Winter
Forrás: AFP/2013 Getty Images/Larry Busacca
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2012 Getty Images/David Livingston