A 100 legjobb nő a tévéből: Lyndsy Fonseca

Lyndsy Fonseca
Vágólapra másolva!
Lyndsy Fonseca még huszonévesen is kamaszokat játszott, a Született feleségek-ben ő volt Dylan Mayfair, az Így jártam anyátokkal-ban pedig Ted Mosby lánya. A Nikitá-ban már egy prostitúcióra kényszerített úrilányt alakított, jelenleg az Agent Carter-ben láthatjuk. Ha ezek alapján nem is ugrott volna be, mindjárt meglátja, hogy miért került fel a listánkra.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 33. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Lyndsy Fonseca,

aki jelenleg az Agent Carter-ben játssza az Angela Martinelli nevű pincérnőt, de 2001-től kezdve rengeteg sorozatban láthattuk már. A magunk részéről nehezen tudnánk ellenállni természetes szépségének, ön szerint is a listán a helye?

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jerod Harris

A színésznőt igen fiatalon felfedezte egy ügynök, már 13 évesen megjelent egy tévés pilotban, ezután rögtön Los Angelesbe költözött újabb szerepekért. Nem kellett sokat várnia, a következő évben a Nyughatatlan fiatalok című szappanoperában kapott munkát, 2001 és 2005 között 90 epizódban láthattuk.

Innentől kezdve nem volt megállás, már

2005-ben elindult az Így jártam anyátokkal, ahol Ted Mosby jövőbeli lányát játszotta

– a történetben újra meg újra megjelent, természetesen a 2014-es fináléban is benne volt, de nemigen lehetett rajta látni, hogy egy percet is öregedett volna.

Forrás: CBS

Párhuzamosan a Hármastársak-ban, majd a Született feleségek-ben is szerepelt, miközben olyan szériák egy-két epizódjában közreműködött, mint a Helyszínelők, a Doktor House vagy a Hősök. A Született feleségek-be 2007-ben, húszévesen került, de még ott is kamaszlányt játszott, ő volt Dylan a Mayfair családból:

Forrás: ABC

Azóta persze női szerepeket is alakított már, a Nikitá-ban például ő kapta meg Alex szerepét, aki egy milliárdos iparbirodalom örököse volt, de apja halála után eladták szexrabszolgának. Érdekes összevetni, hogy az Így jártam anyátokkal 2014-ben ért véget, a Nikitá-ban pedig 2010 és 2013 között játszott Fonseca, párhuzamosan vitt két teljesen különböző szerepet.

Szépségére többek között a Maxim is felfigyelt, 2010-ben és 2011-ben is szerepelt a magazin listáján, amely a legszexisebb nőket tömöríti. Fotókat is készítettek róla, például ezt:

Forrás: Maxim

Ha felkeltettük volna az érdeklődését, rossz hírünk van, a színésznő pont

ebben a hónapban jelentette be az eljegyzését Nikita-beli kollégájával, Noah Beannel,

akivel 2013 óta randizgat. Korábban is volt már férjnél, 2009-ben hozzáment Matthew Smileyhoz, 2013-ban adta be a válókeresetet. A további szöveg helyett azonban inkább mutatunk még róla pár képet, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/John Sciulli
Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt
Profilképe a Facebookon. Bejelölné? Forrás: Facebook/Lyndsy Fonseca

New color and cut from always amazing @hollyjoneshairdesign thank you!! #nofilter

Lyndsy Fonseca (@lyndsyloowho) által közzétett fénykép,

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin