A műsor jövőjéről beszélt a Heti Hetes főnöke

Heti Hetes
Vágólapra másolva!
Ábel Anita átigazolt a TV2-höz, egy ideig biztosan nélküle megy tovább a Heti Hetes, de Ónodi György bármikor szívesen látja újra a műsorban. A főszerkesztő szerint addig működőképes a Heti Hetes, míg létezik híradó a tévében, a nézők pedig mindig kíváncsiak az ismert emberek véleményére – ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Milyen változást hoz a Heti Hetesben Ábel Anita távozása?

Lényegében nem érinti nagymértékben a műsor menetét, hogy másik csatornához igazolt, hiszen túléltük azt is, amikor Hajós András váltott hasonlóképpen. Ő szintén elment, aztán később visszajött.

Nagyon aranyosan, nagyon kedvesen elköszönt tőlünk, elmondta, hogy úgy érzi, sokat köszönhet a műsornak. Négy évig volt velünk, ami szép hosszú idő.

Ha később visszajönne, rábólintana?

Őt és mindenkit visszavárunk, nem vagyok annak a híve, hogy aki elhagyott, most már ne jöjjön. Minden bizonnyal jobb ajánlatot kapott, én ezt elfogadom, és természetesen nem haragszom.

A Heti Hetesben szinte mindig ül egy nő is Forrás: RTL Sajtóklub

Van már ötlet, hogy ki ül a helyére?

Új arc még nem merült fel, de el lehet mondani, hogy egy női szereplő szinte mindig szokott lenni a műsorban. Előfordult már, hogy nem volt, de nem ez a jellemző. Állandó női szereplőben nehéz gondolkodni, mert ez a puding próbája, ki kell próbálni, ki hogy működik a műsorban. Ha valakiről azt gondoljuk, hogy állandó arc lesz, de nem válik be, akkor keressük a következőt. Nem dőlök a kardomba, már 140 szereplőnél tart a Heti Hetes.

Meddig van szerződése a műsornak, meddig van biztos helye a képernyőn?

A Heti Hetes szerződése folyamatos. Többször megkérdezték már tőlem az elmúlt években, hogy meddig mehet a műsor, és mindig azt a választ adtam, hogy míg híradóra szükség van. Amíg van esemény, addig van híradó, ezeket az eseményeket pedig meg lehet beszélni. A nézők kíváncsiak arra, hogy ismert embereknek mi a véleménye a dolgokról. Dacára annak, hogy rosszakaróink azt mondják, elfáradt a formátum, egyáltalán nem fáradt el.

Bár egyszer mindennek eljön a vége, én még nem gondolkodom abban, hogy ennek vége lesz, egyelőre nem látok rá okot.

A műsor nem tud elfáradni Forrás: RTL Sajtóklub

A vasárnapi adásban Boros Lajos is ott lesz. Hogyhogy visszatér a műsorba?

Boros Lajos már többször volt a Heti Hetes-ben, régebben még Bochkor Gáborral együtt is. Régi-új vendég ő nálunk. Tavaly év végén felhívott, és kérdezte, hogy el tudnám-e képzelni, hogy Vogával beülnek ketten. Mondtam, hogy nem látom akadályát, hisz hosszú ideje dolgoznak együtt, jól összeszokott banda, próbáljuk ki. Mostanában eszembe jutott ez a megállapodás, de a felvételre ezúttal csak egy hely volt szabad, így első körben egyedül jön. Kipróbáljuk, hogy milyen, de a szereplése nem befolyásolja azt, hogy később eljönnek-e ketten Vogával.

Szavazzon!

Nézi a Heti Hetest?