A Mokka vendége Berki Krisztián volt, aki az Édes Élet utóbbi epizódjában álruhában járta a várost, hogy megtudja, mit gondolnak róla az emberek. Tvrtkónak sem a vendég, sem a téma nem tetszett, be is szólt néhányat – Demcsák Zsuzsa élő adásban próbálta csitítani. 

A műsorvezető kijelentette, hogy zavarban van attól, hogy Berki Krisztián a stúdióban ül, és neki vele kellene beszélgetnie. "Bevallom őszintén, én még abban is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert 

az egész életem pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt.  Eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva mivel én nem látom a produkciót semmilyen szinten, semmiről nem szeretnék beszélni. Baromira zavarban vagyok ettől" – kezdte.

Vujity Tvrtko élő adásban szólt be a vendégnekForrás: TV2

"Egy ember ül velünk szemben, aki velünk együtt dolgozik" – védte a vendéget Demcsák Zsuzsa, aki azt is elmondta, hogy ő kedveli Berkit, és "nézővonzó mágnes"-nek nevezte. Berki is visszaszólt, ekkor Tvrtko inkább úgy döntött, kiszáll a beszélgetésből, de előtte még a herevasalás vagy az elmaradása is szóba került. 

Az interjút lenn nézheti meg, nagyjából a 4. perctől érdekes a vita. Utána szavazzon!