Kulka János visszakapta régi kedvencét

kulka jános kulka jános argo 2
ARGO 2
Vágólapra másolva!
Kulka János, Csőre Gábor, Kisfalvi Krisztina, Forgács Péter, Csankó Zoltán, Pokorny Lia is szinkronizál a The Night Managerben. Mutatunk két részletet a ma induló sorozatból, sok fotó mellett.
Vágólapra másolva!

Február 22-én indul a The Night Manager az AMC-n. A sorozat John le Carré azonos című bestsellere nyomán készült, Hugh Laurie és Tom Hiddleston főszereplésével. Hugh Laurie lesz Richard Onslow Roper, Kulka János pedig visszakapta a színészt, aki a Doktor House-ban is szinkronizált. Tom Hiddleston alakítja Jonathan Pine-t, ő Csőre Gábor hangján szólal meg magyarul, Olivia Colman lesz Angela Burr, őt Kisfalvi Krisztina szólaltatja meg. Mellettük olyan magyar színészek szálltak be a produkcióba, mint Kálid Artúr, Láng Balázs, Barbinek Péter, Forgács Péter, Csankó Zoltán, Pokorny Lia, tehát komolyan odafigyeltek a szinkronra.

"Azért is szeretem őt szinkronizálni, mert ismerem a színészetét, tudom, hogy mi van mögötte.

Ezt olyan elementárisan és olyan örömmel és olyan felszabadultan csinálja, hogy tulajdonképpen ezt az örömöt érzed te is, nézőként" - mesélte az Origónak Kulka Hugh Laurie-ról.

ARGO 2 Fotó: Bielik István - Origo

Sok közös pont van kettejük karrierjében, mindketten játszottak tévésorozatban, filmekben, emellett szinkronizálnak, énekelnek is. "Nagyon jól énekel, megvan a lemeze. Nagyon jó zenésznek tartom. Ő is egy érzelmes pasas, egy szentimentális, borzalmas alak, aki nem győzi takargatni azt a nagy szívét. Azt hiszem, hogy ebben is hasonlítunk egymásra" - mondta kollégájáról Kulka. A színész hosszabban itt mesélt Hugh Laurie-ról.

----------------

Az új sorozat viszont épp ma, február 22-én kezd itthon, alább egy párbeszéd követhető Hugh Laurie és Tom Hiddleston között.

Alább egy Hiddleston és Olivia Colman közti jelenet látható - érdekesség, hogy az utóbbi színésznő figuráját eredetileg férfinak álmodta meg az író.

Kedvcsináló képek a sorozathoz:

Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC

Bővebben itt írtunk a sorozatról.