A Fox peren kívül egyezkedne a Dr. Csont főszereplőivel és alkotójával, ők azonban nem hátrálnak: továbbra is a bíróságon követelik a több millió dollárt, amivel szerintük a tévétársaság tartozik nekik.

A Dr. Csont producere, Barry Josephson kijelentette, hogy nem hajlandó peren kívül megegyezni a Fox-szal, mindenképpen a bíróság – és a nyilvánosság – előtt szeretné behajtani azt a közel 20 millió dollárt, amivel állítása szerint megrövidítette a tévétársaság. A perben a krimisorozat két főszereplője, Emily Deschanel és David Boreanaz is érdekelt, mindketten csatlakoztak a Josephson által indított hadjárathoz. 

Nem hátrálnakForrás: Fox

Az alkotónak és a szereplőknek elvileg részesedésük van a Dr. Csont bevételeiből, a Fox azonban rendre letagadhatta ezeket a summákat. Josephson szerint az, hogy a tévétársaság peren kívüli megegyezésre hajt, csak átlátszó kísérlet arra, hogy a nyilvánosság elől rejtve tartsa a stiklijeit.

A Dr. Csont jelenleg a tizenegyedik évadjánál tart az Egyesült Államokban, a fentiek miatt azonban kérdéses, hogy lesz-e tizenkettedik szezon is.