Adele káromkodása kiverte a biztosítékot

2016.02.26. 18:43

A brit médiahatósághoz eddig közel 70 panasz érkezett a Brit Awards idei gálája miatt, Adele káromkodása, Rihanna riszája és egy hiányos öltözetű nő borzolta a kedélyeket.

A Brit Awards február 24-i díjátadója óta 69 panasz érkezett a brit médiahatósághoz, az Ofcomhoz, ezek egy része Adele káromkodását, más része Rihanna forró táncát vagy a műsor lenge öltözetű vendégét kifogásolta.

A popzenei teljesítményeket elismerő gála nagy nyertese Adele volt, aki négy díjat vihetett haza – a legnagyobb nemzetközi sikerért járó szobrocskát már sírva vette át, és nagy felindultságában egy "fucking"-ot is elejtett a színpadon. Ez önmagában még nem lett volna akkora baj, az eseményt közvetítő ITV azonban későn kapcsolt, rosszkor némította el a beszédet – az alábbi videón nagyjából 1.30-tól ön is meghallgathatja, hogy mit kifogásolt pár néző:

Ezen kívül a hiányos öltözékben érkező modell, Sadie Pinn belépője is kavart némi port, Rihanna pedig egy illetlennek mondható színpadi tánccal botránkoztatott meg több nézőt – az talán ezen az egy kiragadott képen is látszik, hogy mivel adott okot a panaszokra:

Forrás: ITV

Az Ofcom szóvivője a DigitalSpynak elmondta, hogy a hatóság jelenleg még csak kiértékeli a panaszokat, ez alapján fog dönteni arról, hogy indít-e vizsgálatot a csatorna ellen.

A tavalyi Brit Awards-gálára egyébként többen, összesen 128-an panaszkodtak az Ofcomnál, miután Kanye West sűrűn használta a "nigger" szót a dalában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK