Régi kedvencek térnek vissza a tévébe

Alvin
Vágólapra másolva!
Ötvenöt éve született meg az Alvin és a mókusok, akik kezdetben énekes csapat formájában mutatkoztak be, 1961-ben pedig saját rajzfilmet is kaptak a CBS-en. Febuár végén a Nickelodeon képernyőjén térnek vissza.
Vágólapra másolva!

Az Alvin Show az első főműsoridős animációs sorozat volt az amerikai televízióban. Egy 1963-as, karakterek népszerűségét vizsgáló jelentés szerint Alvin volt az év legkedveltebb figurája, amivel Mickey egeret, Tapsi Hapsit, Donald kacsát és Goofy-t is kiütötte a nyeregből.

A sorozatot 5 Emmy-díjra jelölték és

hetente átlagosan több mint 15 millió ember nézte a világ több mint 100 országában.

A vicces történetek dallamai 50 millió lemezt adtak el, 6 Grammy-díjat és 18 jelölést kaptak, sőt, a mókusok 16 arany és platina lemezt énekeltek össze.

A főszerepben továbbra is Alvin Forrás: Nickelodeon

A főkolompos és a nagytesó

A sorozat főkolomposa a szuperlelkes és magabiztos Alvin, aki semmit nem csinál félgőzzel. Abszolút hisz a briliáns elképzeléseiben, amíg be nem üt a katasztrófa. Ilyenkor a nagytesó, Simon próbálja megoldani a problémákat, aki imádja Alvint, de titokban aggódik is miatta. A legkisebb és a legártatlanabb a csapatban Theodore, az édes, félénk és naiv mókusgyerek, aki tökéletes célpont Alvin csínyeihez.

Ábel Anita és Anger Zsolt hangján

A történetekben olyan hírességek tűntek fel, mint például Christina Applegate és Kaley Cuoco, akik a Chippettes lány mókusainak, Brittany-nek és Eleanornak kölcsönözték a hangjukat. Josh Green és Bella Thorne a legújabb mozifilmben működött közre. Hazai sztárjaink közül az elmúlt években többek között Ábel Anita, Kovács Patrícia, Rátóti Zoltán és Anger Zsolt személyesítették meg a szereplőket.

Az Alvin és a mókusok csapata a Nickelodeon képernyőjére tér vissza február 29-től, minden hétköznap 18.00-tól.