Február végén debütál a Családom, darabokban című sorozat a Comedy Centralon. A csatorna új vígjátéksorozata egy átlagosnak cseppet sem nevezhető amerikai família olykor zavarba ejtő, meglepő és vicces pillanatait mutatja be eddig soha nem látott aspektusból. Az igényes humor mellett az új sorozat szerethető karaktereket is ígér, élen Colin Hanksszel, Tom Hanks fiával.

A Családom, darabokban középpontjában a Short család áll, akik első blikkre pont olyan átlagosak, mint a többi amerikai família: az idősek otthon élnek, a gyerekeik már kirepültek a fészekből, és feleséggel vagy férjjel az oldalukon a saját csemetéiket nevelik.

Középpontban a Short családForrás: CBS/©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved/Neil Jacobs

Tom Hanks fia is szerepet kapott

Mindegyik karakter külön sorozatot kaphatna, és kis túlzással kap is, hiszen a húszperces játékidőn belül négy egymástól elkülönülő rövid történet tárja elénk az egyes szereplők komikus hétköznapjait.

A produkció egyik sztárja az Oscar-díjas Tom Hank sfia, Colin, aki a 2002-es Narancsvidék című filmmel, majd a produkció nyomán készült sorozattal került be a köztudatba. A szitkom megálmodója és írója a filmes berkekben ismert szakember, Justin Adler, aki a színészek magánéletéből merítve formálja emberközelivé a történetet.

A színészek magánéletőből merít a történetForrás: CBS/©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved/Jessica Brooks

Aki kedveli a Modern család könnyed, fesztelen hangulatát, annak a Családom, darabokban is bejön majd.