Megbotránkoztató az Egy rém rendes család Peggyje

2016.02.29. 09:05

Az Egy rém rendes család Peggyjét, Katey Sagalt újabban inkább komoly szerepekben láthattuk, de most egy vígjátéki pilotban vállalt munkát. 

Katey Sagal lesz a főszereplője a CBS egyelőre cím nélküli pilotjának, amely az Upper Middle Bogan című ausztrál vígjátéksorozat alapján készül. A projektbe az eredeti széria alkotópárosa, Robyn Butler és Wayne Hope is beszállt, a Modern család-ot is jegyző Dan O'Shannonnel együtt írják a forgatókönyvet.

Katey Sagal újra komédiázikForrás: Picture-Alliance

A történet középpontjában egy örökbe fogadott lány áll, aki már családanyaként találkozik a vér szerinti szüleivel, a Katey Sagal és John Carroll Lynch (az Amerikai Horror Story bohóca) által alakított házaspárral. Mint kiderül, nem szürke, középosztálybeli szülőkről van szó,  rendre megbotránkoztatják a környezetüket, és gyorsulási versenyeken vesznek részt. 

Sagal legutóbb a Brooklyn 99: Nem százas körzet-ben vendégszerepelt, az A to Z című, rövid életű vígjátéksorozatnak pedig ő volt a narrátora, alapvetően azonban komolyabb szerepekben láthattuk mostanában, férje, Kurt Sutter két szériájában, a Sons of Anarchy-ban és a The Bastard Executioner-ben is megjelent. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK