Mint arról az Origo is beszámolt, február 26-án távozott a TV2-től Vujity Tvrtko. A Mokka volt műsorvezetője közösségi oldalán tette közzé, hogy mennyit keresett a csatornánál.

Miután a műsorvezető és a TV2 útjai elváltak, több lapban megjelent, hogy Tvrtko nagy összegtől esik el a közeljövőben, egymillió forintot keresett havonta. 

Közösségi oldalán így reagált a cikkekre: 

"A mai napon 'neve elhallgatását kérő informátorra' hivatkozva megjelent, majd a fél magyar sajtó átvette a hírt, miszerint egymillió forintos fizetésem volt a TV2-nél. Emellett 'szerződésem részletei' és több más valótlanság is nyilvánosságra került. sem sárdobálásra, sem nyilvános veszekedésre nem vagyok kapható. Bár csak rám tartozik, de a további találgatásokat megelőzendő, közlöm: 2016. januári fizetésem 272.000 forint volt, a többi is az egymilliós összeg 30%-a körül mozgott, az elvégzett munkák függvényében. Ezúton kérem a 'nevük elhallgatását kérő informátorokat', hogy további hamis híreket ne generáljanak" – írja. 

Vujity Tvrtko ismét közösségi oldalán üzentForrás: TV2

"Tisztelettel gondolok a TV2-re, mely csatorna életem egyik legfontosabb része volt és maradt. Szomorú vagyok, hogy ilyeneket kell írnom" – zárja a sorokat.