Menő lett az időutazás - 15 ígéretes sorozatterv

Screening Of Anchor Bay Entertainment's "Just Before I Go" - Red Carpet GettyImageRank2 HORIZONTAL USA California Hollywood - California FILM Film Industry Film Screening Courteney Cox Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities ArcLight Cinemas
HOLLYWOOD, CA - APRIL 20: Actress Courteney Cox attends the screening of Anchor Bay Entertainment's 'Just Before I Go' at ArcLight Hollywood on April 20, 2015 in Hollywood, California. David Buchan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban már javában készítik elő a 2016/2017-es tévés szezont, pontosabban az alapjául szolgáló pilotokat, szinte naponta lehet arról hallani, hogy megtalálták egy-egy projekt főszereplőjét. Bemutatunk tizenöt ígéretes kezdeményezést, a végén szavazzon, hogy ön melyiket látná legszívesebben a képernyőn.
Vágólapra másolva!

A januári megrendelések végeztével már írtunk a pilotszezonról, azokról a projektekről, amelyek közül kikerülhet a jövő sikersorozata. Azóta történt egy s más az amerikai tévéiparban, pár új terv is előkerült, néhány történethez pedig megtalálták a főszereplő(ke)t, ami újabb rajongókat tehetett kíváncsivá.

Böngéssze végig, hogy milyen izgalmas projektekre lehet még számítani, a végén pedig szavazzon, hogy ön melyik ötletben látja a legtöbb fantáziát!

Chad: An American Boy

A történet különlegessége, hogy egy csinos, 34 éves színésznő – az Új csaj-ban és a Scream Queens-ben is látott Nasim Pedrad – játssza a címszerepet, egy 14 éves fiút. Egy közel-keleti srácról van egyébként szó, akinek a kamaszkor szokásos problémái mellett azzal is meg kell küzdenie, hogy hirtelen a család fejévé kell előlépnie.

Nem egy tipikus kamasz fiú Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Charity Case

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox egy újabb komédiasorozatba tart, főszereplője és producere az Office-ba is besegítő Robert Pandrick projektjének. Egy olyan nőt alakít, aki óriási vagyont, dollármilliókat örököl a férjétől, de hamar rá kell jönnie, hogy a gazdagság nem teljesen olyan, mint amilyennek elképzelte.

Hirtelen egy halom pénz szakad rá Forrás: AFP/2015 Getty Images/David Buchan

Chunk & Bean

Két szomszédos családról szól, amelyek teljesen különbözőek, a két címbeli, különc gyerek viszont összebarátkozik, és megpróbál profitálni az eltérő családmodellekből. A sztori az írók, Ed Herro és Brian Donovan kapcsolatán alapul, a Breaking Bad színésznője, a Walter White feleségeként ismert Anna Gunn is benne van.

Walter White után új férjet kap Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Conviction

Az Agent Carter címszereplője, Hayley Atwell egy volt amerikai elnök lányát játssza, aki kényszerből fogadja el egy újonnan alakult Los Angeles-i ügyosztály vezetését. Az általa irányított csapat olyan bűnügyekben nyomoz, amelyekkel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy az elkövetésükért nem a megfelelő embert küldték börtönbe.

Hayley Atwell az Agent Carter promóképén Forrás: ABC

Doubt

A Grace klinika után vígjátéki karriert csinált Katherine Heigl egy ügyvédet játszik, aki a kelleténél jobban érdeklődik az egyik ügyfele iránt – ráadásul úgy néz ki, hogy a férfi bűnös is az ellene felhozott vádakban. A pilotnak másodjára futnak neki az alkotók, tavaly még KaDee Stricklanddel próbálkoztak, de a CBS új főszereplőt javasolt.

Tavaly óta lecserélték a főszereplőt Forrás: AFP/Jason Merritt

Drew

Leporolják Nancy Drew eseteit, a több könyvből, filmből, sorozatból ismert tinédzser detektív új ügyekben nyomozhat – azzal a különbséggel, hogy időközben felnőtt, harmincas nőként a New York-i rendőrségen dolgozik. A főszerepet Sarah Shahi (Békét bíró, A célszemély) kapta, de a Vészhelyzet egykori Greene dokija, Anthony Edwards is benne van.

Sarah Shahi Budapesten Forrás: Universal Channel

Frequency

Az azonos című, 2000-ben bemutatott film alapján készül, egy nyomozó felfedezi, hogy rádión keresztül kapcsolatba tud lépni húsz éve halott apjával – egyikük sem számol azonban a múlt megváltoztatásának következményeivel. A főszereplő ezúttal nő, Peyton List (Mad Men – Reklámőrültek, A kiválasztottak) játssza.

Peyton List koncentrál Forrás: AFP/2013 Getty Images/Frederic J. Brown

Furst Born

Az Upper Middle Bogan című ausztrál vígjátéksorozat amerikai remake-je. Az Egy rém rendes család Peggyje, Katey Sagal és az Amerikai Horror Story bohóca, John Carroll Lynch egy őrült házaspárt játszik benne, akik találkoznak annak idején örökbe adott lányukkal – miközben már a lány (Poppy Montgomery) maga is anyává vált.

Őrült nőt fog játszani Forrás: Picture-Alliance

I’m Not Your Friend

Matt LeBlanc új sorozata, amelyben a Jóbarátok egykori Joeyja nemcsak főszereplő lesz, de producerként is közreműködik – egyébként egy apukát játszik, aki rájön, hogy nem is olyan egyszerű otthon maradni a gyerekekkel a felesége helyett. Valószínűleg lesz belőle sorozat is, miután a CBS-nek fizetnie kell LeBlancnak, ha a pilot alapján nem rendeli meg.

Nem bír a gyerekekkel Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

Lethal Weapon

Elindulhat a Halálos fegyver képernyős változata is, Danny Glover egykori szerepét az Életem értelmei-ben látott, idősebbik Damon Wayans fogja játszani, az új Mel Gibsont pedig Clayne Crawford személyében találták meg. A sztorit talán nem kell bemutatni senkinek, a nyugdíj előtt álló – és a testi épségére ezért nagyon ügyelő – Murtaugh nyomozó és izgága társa, Riggs ténykedését mutatja be.

Új színészek alkotják a régi párost Forrás: Warner Bros.

Still Star-Crossed

Melinda Taub azonos című könyve alapján készül a pilot, amely ott folytatja, ahol a Rómeó és Júlia véget ért – hiszen van folytatás, a Montague és a Capulet család viszonya talán még érdekesebb is a szerelmesek halála után. Shonda Rhimes és Heather Mitchell készíti, ők a Grace kliniká-n és a Botrány-on dolgoztak eddig együtt.

Shonda Rhimes új projekten dolgozik Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

The Trail

Egy fiatal, nagyvárosi ügyvédről szól, aki egy gyilkossági ügy miatt egy déli kisvárosba kerül, és egy meglehetősen fura alakokból álló csapattal kell együtt dolgoznia – ami a későbbiekben a humor forrása lesz, hiszen vígjátéki projektről van szó. A legnagyobb név John Lithgow, aki az Űrbalekok-ban bolondozott annak idején.

John Lithgow újra vígjátékban Forrás: AFP/2015 Getty Images/Stephen Lovekin

Time

Időutazós történet, amelyre összeálltak a Kemény zsaruk és az Odaát producerei, Shawn Ryan és Eric Kripke, szereplőként pedig többek között a 90210-ben látott Matt Lanter és a True Detective színésznője, Abigail Spencer is közreműködik. A céljuk megakadályozni, hogy a történelem megváltozzon, és katasztrófákat hozzon az emberiségre.

Matt Lanter készen áll az időutazásra Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jamie Mccarthy

What Goes Around Comes Around

A nevem Earl hőse, Jason Lee egy családi komédiában térhet vissza a képernyőre, amelyet a Már megint Malcolm készítője, Dan Kopelman jegyez. Egy negyvenes családapát játszik, akinek – feleségével együtt – igen zűrös kamaszkora volt, most pedig legrosszabb rémálmával kell szembenéznie, hiszen három kamasz gyereket kell nevelnie.

Visszatérhet a képernyőre Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ari Perilstein

Dráma Lee Danielstől

Az Empire alkotója, Lee Daniels is új vállalkozásba kezdett, korábban Star címen lehetett róla hallani. Amíg az Empire a stúdió szakembereinek szemszögéből mesél a zeneiparról, addig az új projektben a zenészek nézőpontját ismerhetjük meg egy lánybanda tagjain keresztül. A húzónév Queen Latifah, de többek között Benjamin Bratt is közreműködik.

Queen Latifah is sorozatozna Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Szavazzon!

Ön melyiket látná a legszívesebben sorozatként?