Vujity Tvrtko már az RTL Klubbal tárgyal

tv2, napló, tv2 napló
Vujity Tvrtko a Napló szerkesztőségében a TV2 által közreadott képen
Vágólapra másolva!
A Mokka műsorvezetője február 26-i hatállyal távozott a TV2-től, már az RTL Klubbal tárgyal.
Vágólapra másolva!

Mint arról az Origo is beszámolt, a Mokka vendége egyik reggel Berki Krisztián volt, de Tvrtkónak sem ő, sem a téma nem tetszett, be is szólt néhányat – Demcsák Zsuzsa élő adásban próbálta csitítani. Az esetnek vélhetően köze volt ahhoz, hogy a csatorna és a műsorvezető útjai elváltak.

Vujity Tvrtko az RTL Klub képernyőjén tűnhet fel Forrás: TV2

Közösségi oldalán Tvrtko így közölte a hírt a követőivel:

A Blikk információi szerint a műsorvezető már az RTL Klubbal tárgyal, vélhetően a reggeli műsorsávban számít rá a csatorna.

"A napokban valóban volt egy találkozóm Vujity Tvrtkóval, akivel természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg" - mondta a lapnak Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese.

Nem tart attól, hogy a műsorvezető viselkedése kellemetlen szituációkat szül. "Az RTL Magyarország igyekszik olyan környezetet biztosítani a képernyős munkatársaknak is, amelyben a személyiségükhöz, illetve a tudásukhoz legmegfelelőbb feladatokkal bízzuk meg őket, ezzel pedig komfortosan érezhetik magukat. Így csak rajtuk múlik, hogy az egymás iránti bizalommal és megbecsüléssel élnek-e” - nyilatkozta.

Az RTL Klub az Origónak is megerősítette a fentieket, de többet egyelőre nem árult el a lehetséges együttműködésről.