Lagzi Lajcsi visszatér a képernyőre

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Új séffel és megújult szabályokkal tér vissza a képernyőre a TV2 gasztrorealityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Tilla, Sipos Péter és Tamás, valamint Tóth Vera és Gabi ragadnak fakanalat, de a következő csapatban már ott lesz Galambos Lajos is.
Vágólapra másolva!

Szabadulása óta először lesz majd a képernyőn egy műsor szereplőjeként, eddig csak interjúkat adott. Március 16-án visszatér a Hal a tortán, a zenész a második csapattal fog főzni és vendégségbe járni öt estén keresztül.

A hétköznap esténként jelentkező gasztroreality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki közösségi oldalán megmutatta, milyen különleges sütőben készülnek az ételek Lagzi Lajcsiéknál.

Lázár Chef a sütővel pózol Forrás: Lázár Chef / Facebook

A főzésre a vendéglátóknak három órájuk van, és jó pár nehezítést is kapnak. Van, hogy óriásfakanállal kell kavargatni az ételt, vagy épp szumóruhában kell teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

Itt belenézhet, milyen lesz a felújított gasztroműsor hangulata: