Szebeni István lesz a Mokka új műsorvezetője

Szebeni István
Vágólapra másolva!
Szebeni István nyolc év után visszatér a TV2-höz, ő lesz a Mokka új műsorvezetője – új feladatáról az Origónak mesélt először. 
Vágólapra másolva!

A Mokka vezetésére kérték fel Szebeni Istvánt, aki korábban is dolgozott már a TV2-nél, az Aktív és a Magellán műsorvezetője is volt. 2008-ban távozott a csatornától az állami médiához, majd az OzoneNetworkön és a győri tévében láthattuk.

Szebeni István nyolc év után tér vissza a TV2-höz Forrás: OzoneNetwork

"Megkeresett Kökény-Szalai Vivien, hogy lenne-e kedvem a TV2-nél dolgozni. Hét évig voltam ott korábban, gyakorlatilag onnan indult a karrierem, szerettem ott dolgozni, így jó lesz visszamenni. Mindkét jelenlegi munkahelyem tiszteletben tartotta a döntésemet, korrekt módon váltunk el" – mondta Szebeni az Origónak.

A Mokka vezetését szakmailag jó előrelépésnek tartja: "Van a munkának egy könnyedebb része, és vannak a hétköznapokat meghatározó beszélgetések is, ami más-másfajta felkészülést igényel."

Egy tíz hónapos kisfiú édesapjaként van benne egy "bio-ébresztőóra", így a korán keléssel nem lesz gondja. Arról még tárgyalnak a TV2-vel, hogy mikor tud képernyőre kerülni, valószínűleg hamarosan már láthatják a nézők a reggeli műsorban.