Ismerős arc érkezik a Grace klinikába

19th Annual NHMC Impact Awards Gala GettyImageRank1 Latin VERTICAL Looking At Camera Full Length USA California Beverly Hills - California Impact ACTOR Award PORTRAIT Photography Wilmer Valderrama Arts Culture and Entertainment Gala Attending Regent Bever
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 26: Actor Wilmer Valderrama attends the 19th Annual National Hispanic Media Coalition Impact Awards Gala at Regent Beverly Wilshire Hotel on February 26, 2016 in Beverly Hills, California. JC Olivera/Getty Images for National Hispanic Media Coalition/AFP
Vágólapra másolva!
Wilmer Valderrama is szerepet kapott a Grace kliniká-ban, áprilistól több epizódban láthatják majd az amerikai nézők.
Vágólapra másolva!

A jelenleg az Alkonyattól pirkadatig sorozatváltozatában látható Wilmer Valderrama egy ideig a Grace klinika stábjával is dolgozik majd, az Egyesült Államokban áprilisban indulnak a tizenkettedik szezonnak azon részei, amelyekben benne lesz.

Egy Kyle Diaz nevű férfit fog játszani, a karakteréről azonban a nevén kívül egyelőre nem lehet semmit tudni – írja a Variety.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jc Olivera

Valderrama az Alkonyattól pirkadatig mellett a Különvélemény tévés verziójában is játszott, azt azonban tíz epizód után leállította a Fox. Szerepelt többek között a Nevelésből elégséges-ben és a Manny mester-ben, de ismerős lehet az Azok a 70-es évek show-ból is – ott mint a kétszáz epizódban benne volt, Fezt alakította.