Két kódolatlan csatornát kap a néző

Ónodi Eszter Aranyélet
Vágólapra másolva!
Az AXN és az HBO3 csatorna is elérhető lesz - a UPC Direct előfizetőinek.
Vágólapra másolva!

A magyar nézők az AXN csatornát március 11-től egy hónapon keresztül, április 11-ig nézhetik, míg március 26-27-én kódolatlanul lesz elérhető az új HBO3 csatorna is.

Az AXN-en A Felejthetetlen (Unforgettable) negyedik évadában az eddigi legnehezebb ügyekkel folytatódik Clarrie Wells nyomozó története. Március 15-én látható a Mindörökké (Forever) című krimisorozat premiere.

Március 23-tól - a Wesley Snipes főszereplésével készült - A játékos – Fogadás életre-halálra (The Player) című sorozat fut, március 30-tól indul a Mad Dogs – Kutyaütők (Mad Dogs). A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to get Away with Murder) II. évada a szünet után a 9. résszel folytatódik március 21-én.

Ónodi Eszter az Aranyéletben Forrás: HBO

Az új HBO3 (a korábbi HBO Comedy pozícióján) húsvét hétvégéjén, március 26-27. között olyan sorozatokat ad, mint a Trónok harca, Maffiózók, Bakelit vagy épp a tavalyi év egyik legjobb magyar sorozata, az Aranyélet. A kódolatlan időszak alatt az AXN csatornát a 48-as programhelyen, míg az HBO3 csatornát a 60-as programhelyen érhetik el a UPC Direct TV és Combo csomagjainak előfizetői.