Régi kedves ismerős a Better Call Saulban

Vágólapra másolva!
A Breaking Bad egy újabb karaktere bukkan fel a sorozatban: óvatosan görgessen tovább, ha nem akar egy spoilerbe futni.
Vágólapra másolva!

Kedves, régi ismerőst köszönthetnek a nézők a Better Call Saulban, olyat, aki a hatalmas sikert és komoly kritikai támogatást kapott Breaking Badben, a Totál szívásban is szerepelt.

Forrás: AMC

Don Hector "Tio" Salamancáról van szó, aki kábítószer-kereskedőként tengette életét, a Juárez kartell magas rangú vezetője volt, egyben Tuco, Marco és Leonel Salamanca bácsikája.

A színész, Mark Margolis, akit a The Affair, a Célszemély és az Amerikai Horror Story nézői is láthattak, az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy előbb az ügynöke és menedzsere szólt neki, hogy keresték a Better Call Saul sorozattól, majd valamivel később Los Angelesben volt dolga – ekkor már Vince Gilligan, a széria kreátora is üzent neki. Megkérte, hogy fáradjon a burbanki irodába, töltsön el ott egy délutánt vele, Peter Gould producerrel, találkozzon a stábbal, az írókkal.

A színészt ebéddel, szusival várták, elmondták neki, hogyan térne vissza a karakter (amely meghalt ugyan, de a Saul egy előzménysorozat, tehát időben korábban játszódik), Mark Margolis pedig nem hezitált.

Már egy ideje az emberek azt kérdezgették, hogy benne leszek-e, én meg azt válaszoltam, hogy fogalmam sincs, hogy a stáb mire készül" – közölte a lappal.

Hector "Tio" Salamanca a Breaking Badben egy sztrókot kapott öreg volt, több részben szerepelt, a végén csúnya halált halt: felrobbant.