Még egy ismerős arc visszatér A szökésbe

'PRISON BREAK' TV SERIES - 2005 'PRISON BREAK' TV SERIES 2005 PRISON BREAK AMAURY NOLASCO ROBERT KNEPPER WENTWORTH MILLER PETER STORMARE DOMINIC PURCELL 'TWEENER' SEASON 1 PROGRAMME STILL STILLS Actor Male With Others Personality 2151541
Mandatory credit: TM & copyright 20th Century Fox. No Merchandising. Editorial Use Only. No Book Cover Usage. No Book or TV usage without prior permission from Rex Mandatory Credit: Photo by Everett/REX_Shutterstock (554027af) PRISON BREAK, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Wentworth Miller, Peter Stormare, Dominic Purcell, 'Tweener' (Season 1) 'PRISON BREAK' TV SERIES - 2005
Vágólapra másolva!
Michael Scofield egykori cellatársa, Fernando Sucre is megjelenik A szökés új verziójában, most is Amaury Nolasco fogja játszani.
Vágólapra másolva!

Wentworth Miller, Dominic Purcell és Sarah Wayne Callies után Amaury Nolasco is csatlakozott A szökés folytatásához, megismétli Fernando Sucre szerepét. A színész az Instagramon közölte a hírt a rajongóival:

Sucre a központi karakter, Michael Scofield cellatársa volt, ő ismertette meg a börtönélet szabályaival, később vele együtt megszökött. A történet végén Lincoln és Sara mellett ő is megjelent Michael sírjánál, de azóta kiderült, hogy a főhős mégsem halt meg – tulajdonképpen erre a csavarra épít az új évad.

A szökés-t hét év után támasztja fel a Fox. A főszereplők visszatéréséről már korábban lehetett tudni, jelenleg Robert Knepperrel, Paul Adelsteinnel és Rockmond Dunbarral tárgyalnak a szerepük megismétléséről.