Megvan az új Elrabolva női főszereplője

Saks Fifth Avenue Empire Fashion Week Event GettyImageRank2 VERTICAL USA New York City FASHION SHOW Photography FASHION WEEK Jennifer Beals Arts Culture and Entertainment Attending 2015 ACTRESS PersonalityInQueue FeedRouted_NorthAmerica Saks Fifth Avenue
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: Actress Jennifer Beals attends Saks Fifth Avenue Empire Fashion Week event on September 12, 2015 in New York City. Steven Henry/Getty Images for SAKS Fifth Avenue/AFP
Vágólapra másolva!
Alakul az Elrabolva előzménysorozata, a férfi főszereplő után a nőit is megtalálták Jennifer Beals személyében.
Vágólapra másolva!

Jennifer Beals lesz az Elrabolva sorozatváltozatának női főszereplője, a hírszerzésnek dolgozó Christina Hartot játssza, aki a terepen szerzett tapasztalatait az irodában kamatoztatja, átadva tudását az újgenerációs ügynököknek.

Jennifer Beals új munkát kapott Forrás: AFP/2015 Getty Images/Steven Henry

Egyik tanítványa lesz Bryan Mills, az a figura, akit a filmekben Liam Neeson játszott, most azonban fiatalon jelenik meg – a sorozat ugyanis éppen azt mutatja be, hogy miként vált azzá a jól képzett ügynökké, akinek megismertük. Mills megformálójára a Vikingek-ben akadtak rá, Clive Standen fogja játszani.

Beals a Flashdance főszereplőjeként vált ismertté annak idején, azóta számos sorozatban is szerepelt: tavaly a Proof-ban volt benne, előtte többek között az L-ben és a Hazudj, ha tudsz!-ban is láthattuk.