Hajós András szeret díjátadásnál bábáskodni

Hajós rutinos műsorvezető
Vágólapra másolva!
Március 30-án harmadik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést idén is a Pesti Vígadóban veszik át a díjazottak. A gálaest házigazdája Hajós András lesz.
Vágólapra másolva!

A Televíziós Újságírók díját 2014-ben a SorozatWiki kezdeményezésére alapították szak- és hírmédiumok azzal a céllal, hogy méltó módon ismerjék el a televíziós szakma legkiemelkedőbb teljesítményeit. A díjakat idén is a 24.hu, az Epizód magazin, a Hír7, az Index-Comment:com, a Médiapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét képviselői ítélik oda, immár harmadik alkalommal.

Hajós rutinos műsorvezető Forrás: Marton Szilvia

2016-ban a szakmédiumok 10 kategóriában - nagyszabású showműsor - vetélkedő - comedy show - talkshow - reality - női műsorvezető - férfi műsorvezető - magyar sorozat - színésznő - színész – hirdetnek majd győztest.

A jelöltek névsorát a szervezők március utolsó heteiben jelentik be, a díjátadó esemény házigazdájának személye azonban már most ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját március 30-án a Pesti Vígadóban, Hajós András fogja vezetni.

"Szeretek díjátadásnál bábáskodni, stand uposként pedig önmagában is jutalomjáték levezetni egy ilyen eseményt. Mindekivel jóban vagyok a televíziós szakmából, örömmel járulok hozzá a díjazottak sikeréhez" - mondta Hajós András.