A 100 legjobb nő a tévéből: Laura Prepon

Laura Prepon
Vágólapra másolva!
A Netflix sorozatában, az Orange Is the New Blackben látjuk mostanában, de kavart Teddel az Így jártam anyátokkal sorozatban is. Két hosszú kapcsolata volt, most a munkára összpontosít.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 37. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

Laura Prepon 1980-ban született egy orosz zsidó és ír katolikus származású családban, öten vannak testvérek, ő a legkisebb. 13 éves volt, amikor apját szívroham vitte el. Színésznő, producer, szerző, 1996 óta van a pályán, New Yorkban tanult színészetet. Leginkább Donna Pinciottiként lett ismert az Azok a 70-es évek show miatt,

újabban pedig Alex Vause karakterét hozza

remekül a Netflix sorozatában, az Orange Is the New Blackben. Kisebb szerepe volt a Médiumban, a Castle-ben és a Doktor House-ban is.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Karent alakította az Így jártam anyátokkal sorozatban, ő volt a nő, akit Lily és Marshall is egyformán utált. Ted a főiskolán kavart vele, majd jó pár év múlva New Yorkban is összejöttek, tipikus se-vele-se-nélküle kapcsolat volt az övék, amely mindig azzal ért véget, hogy Karen megcsalta szegény Tedet. Ted végül a haver Lily miatt szakít vele, amikor Karen azt kéri, ne találkozzon többet a lánnyal.

instagram

Hét éven át Christopher Masterson színész volt a párja (akkori sorozatában testvére is), 2007-ben szakítottak, utána hat éven át Scott Michael Fosterrel járt – az úr szintén színész. A Cosmopolitan 2014-ben erősen érdeklődött a szcientológia felé hajló nő magánélete felől, akkor a színésznő kitérő választ adott, azt mondta, hogy ha pasizik, az rengeteg figyelmet és időt elvesz, úgyhogy inkább a forgatásra, a női börtönös sorozatra összepontosít.

Innen már csak annyi van hátra, hogy képeit mustrálgassuk:

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram
Forrás: Netflix
Laura Prepon Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Bryan Bedder
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Michael Buckner
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Michael Buckner
Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt
Laura Prepon 2003-ban Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Amanda Edwards