Drew Barrymore mindenkit meglepett

London: Stars attend European premiere of Miss You Already Newzulu Citizenside Richard GOLDSCHMIDT Drew Barrymore Miss You Already london FILM Leicester SQUARE comedy drama movie SQUARE FORMAT
Drew Barrymore
Vágólapra másolva!
Ő már a sokadik mozisztár, aki tévésorozatba megy.
Vágólapra másolva!

Médiakonferenciákon és szaklapokban sokszor ismételgetik, hogy a tévézés aranykort éljük, pár éve ugyanis ömlik a pénz a szériákba, nagy nevek valósítanak meg remek projekteket, neves mozisztárok vállalnak karaktereket, és mennek kisképernyőre. Donald Sutherland, Charlie Sheen, Patricia Arquette, James Woods, Jeff Goldblum, Dustin Hoffman, Robin Williams, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Halle Berry, Helen Hunt – csak pár név a sokból.

Drew Barrymore Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Most kiderült, Drew Barrymore is meggyőzhető, noha 1992 óta nem szerepelt sorozatban – és az nem ma volt. A színésznő a Justified-ból is ismert Timothy Olyphant mellett szerepel a Santa Clarita Dietben, amely komédia lesz, és a Netflix számára készül. Pilot nem is forgott előzőleg, egyből egyévados megrendelést kapott a sorozat, amely egy házaspárról szól, ahol a nő nagy átalakuláson megy át.