Indulása óta nem volt ilyen erős a SuperTV2

2016.03.22. 13:51

A SuperTV2 indulása óta legmagasabb közönségarányát érte el a teljes lakosság és a 18-59 évesek körében is az elmúlt héten, főműsoridőben és teljes napon egyaránt.

A SuperTV2 indulása óta legmagasabb piaci részesedését érte el a 18-59-es célcsoportban az elmúlt héten főműsoridőben (3,97% SHR), valamint teljes napon (4,02% SHR). A teljes lakosságot tekintve is minden eddiginél nagyobb átlagos közönségarányt tudhat magáénak a csatorna, a harmadik legerősebb kábelcsatorna lett a 11. heti toplistán - közölte a TV2.

A Jóban Rosszban az idei évben legmagasabb átlagos piaci részesedését érte el a teljes lakosság (11,80% SHR) és a 18-59-es kereskedelmi célcsoport (10,85% SHR) tekintetében is a múlt héten. Az Édes Élet hosszú ideje csatornaátlag felett teljesít, a saját gyártású tartalmak mellett azonban a filmek is vonzották a nézőket.

A celebek életét bemutató Édes Élet márciusban új szereplőkkel bővült. A nézők betekintést nyerhetnek Singh Viki, Gregor Bernadett és Rábaközi Andrea hétköznapjaiba. Április 16-án pedig visszatér a SuperTV2-re a Magellán című tudományos magazinműsor Váczi Gergővel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK