A Gyertek át szombat este! játékaival feldobhatja a házibulit

gyertek át szombat este
Vágólapra másolva!
Új részekkel folytatódik Sebestyén Balázs műsora, a Gyertek át szombat este!, a csatorna pedig összeszedte az eddigi játékok szabályait.
Vágólapra másolva!

A játékok többsége biztosan ismerős, a pontos szabályokat azonban csak most, a második széria kezdése előtt tette közzé az RTL Klub. Sebestyén Balázs gameshow-jának szinte az összes játéka működik otthon is, a többségükhöz nincs szükség semmilyen extra kellékre.

A játékok többségét otthon is ki lehet próbálni Forrás: RTL Klub

Bemutatunk közülük néhányat:

Kérem a kezed!

Mutogatós játék, ahol szükség van arc- és a kézjátékra is. A műsorvezető kijelöl két embert, akik kiállnak mellé. Az egyik hátra rakja a kezét, a másik hátulról előre dugja, így próbálja meg elmutogatni a feladványt. Aki kitalálja a csapaton belül, az beáll a sor végére, az első pedig leül.

Dúdoló

A csapat kijelöl egy dúdolót, aki kimegy a műsorvezető mellé, aki egy kártyán dalokat mutat neki, amelyeket el kell dúdolnia. Minden kártya tartalmazza az előadót és a dalcímet. A dúdoló nem mondhatja a dalszöveget, kivéve, ha az is tartalmaz dúdúdú hangot. Ha mégis megteszi, a műsorvezető átugorja a kártyát. A csapatból ha valaki eltalálja a dal címét, akkor helyet cserél a dúdolóval. Ha dúdoló nem ismeri a dalt, vagy úgy érzi, a csapattársai nem tudnák kitalálni, akkor passzolhat.

Ne süketelj!

A csapat egyik tagja (műsorvezető kijelöli) lesz a kitaláló, ő megkapja a zavaró fülest. A többi három játékos kimegy a műsorvezető mellé mutogatni. Megszólal a zene és a dal címe megjelenik a monitoron. A játékosoknak, a monitoron megjelenő dalcímet kell elmutogatniuk. A mutogatók nem énekelhetik a dalt, mert nem lehet szájról olvasni. A kitaláló annyiszor találgathat, akárhányszor szeretne. Ha kitalálja a dal címét, akkor jön a következő dal.

Az összes játékszabályt ide kattintva érheti el.