Csinos nők támogatják az új MacGyvert

Premiere Of Disney's "Million Dollar Arm" - Arrivals GettyImageRank3 VERTICAL USA California Hollywood - California Disney Film Premiere Premiere Red Carpet Event El Capitan Theatre Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Addison Timlin ACTRE
HOLLYWOOD, CA - MAY 06: Actress Addison Timlin attends the premiere of Disney's "Million Dollar Arm" at the El Capitan Theatre on May 6, 2014 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Két ismerős színésznő csatlakozott a MacGyver új verziójához, Addison Timlin és Michelle Krusiec is benne lesz.
Vágólapra másolva!

Többször írtunk már a MacGyver feltámasztásáról, amelyet a CBS készít, most két színésznő csatlakozott a színészgárdához. Az egyikük Addison Timlin, őt sorozatok közül a Divatdiktátorok-ban, a Kaliforgiá-ban és a Zero Hour-ben láthattuk hosszabban, a mostani projektben egy számítógépes fejlesztőt fog játszani, aki odavan MacGyverért.

Addison Timlin Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

Michelle Krusiec (Édes, drága titkaink, Az amerikai tini titkos élete, General Hospital) a már korábban csatlakozott George Eads karakteréhez kötődik, annak a testvérét alakítja – egyébként pedig egy ügynök, aki a nemzetbiztonságnak dolgozik.

Michelle Krusiec Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Evan Agostini

A címszerepet, vagyis magát MacGyvert Lucas Till fogja játszani, neki ez lesz az első komolyabb sorozatszerepe, de többek között az X-Men-filmekben láthattuk már korábban.