Pál Dénes érti Demcsák Zsuzsa izgalmát

A nagy duett, TV2
Vágólapra másolva!
Pál Dénes eddig csak a Mokka vendégeként beszélgetett Demcsák Zsuzsával, A Nagy Duett színpadán azonban egy párt alkotnak majd: mindketten az első hellyel lennének elégedettek.
Vágólapra másolva!

Az első próbákon már túl vannak, de az, hogy mivel készülnek az április 10-én rajtoló show-ra, még titok. "A nézők elbírálásán, az ő szavazatikon múlik majd a továbbjutás, de akárhol is végzünk, biztosan úgy jövünk le a színpadról, hogy mi mindent megtettünk. Teljesen megértem, hogy Zsuzsa ennyire izgul az első fellépés miatt, én is tiszta görcs voltam, mikor legelőször énekeltem otthon a családom előtt" – mesélte az Origónak.

Megérti, hogy párja izgul az első szereplés miatt Fotó: Marton Szilvia - Origo

Az énekes megnyerte a The Voice-t, majd később a Sztárban sztár-t, örülne egy újabb győzelemnek. "Persze, mi is az első hellyel lennénk elégedettek, de már az is jó lenne, ha eljutnánk a döntőig. Az a a célunk, hogy végigcsináljuk.

Egyelőre ismerkedünk, korábban csak a Mokka kamerái előtt beszélgettünk, többre nem volt lehetőség. Sok kérdőjel volt a fejemben, hogy vajon milyen lehet, de kezdettől nagyon jól működünk együtt."

Profiként az a dolga, hogy amatőr partnerét segítse, tanárként most segít először. "Nem tanítottam még soha hivatalos keretek között, hasonló helyzetben akkor voltam, mikor az unokahúgomat és a kis keresztlányomat oktattam. Zsuzsával nem lesz gond, szorgalmas és érdeklődő, úgyhogy nem lesz nehéz dolgom tanárként. Vaskalapos biztosan nem leszek vele, inkább majd átbeszéljük a dolgokat közösen, ha próbálunk ráerőltetni valamit a másikra, annak sosincs jó vége."